Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhetnek olyan lányok akik jobban szeretik a popószexet, mint a vaginális szexet?
Nekem nagyon fontos a popószex, szeretem adni kapni is:)
Viszont a női test az igazán vonzó, egy férfit nem tudok megdugni, azzal nincs bajom ha pasi megdug, mondjuk akkor az érzés esik jól nem pedig az, hogy pasival vagyok. Viszont a nőknél a popsit sokkal jobb dugni mint a puncit és nem az érzés miatt, hanem mert arra indulok be, hogy a fenekében vagyok.
Szerintetek van olyan nő aki ezt megérti? Vagyis, hogy partner volna ebben? Esetleg van tippetek hol ismerkedhetnék?
Szerintetek van olyan nő aki ezt megérti?
Hát nézd,én hiába értelek meg ha nem esik jól az anál...szivesen csinalom pasinak ha igénye van ra de fordítva én nem szeretem
25/n
Utolsó, a kérdező éppen azt írta, hogy igen, azt is élvezné.
Kérdező, biztosan van ilyen lány, de kevés. A sima anális és a szerepcserés szexet is kevesen szeretik, a kettő metszete pedig még kisebb.
Sajnos ez nem a megértésen múlik. Attól, hogy valaki elfogadja a vágyaidat és nem undorítja, még nem garantált, hogy jó érzés neki az anális szex.
Ízlések és pofonok, nem lehet rajta vitatkozni.
Amúgy mi a kérdés? Hogy találsz-e olyan nőt, aki szereti az anált? Olyan bőven van. Vagy hogy találsz-e olyan nőt, aki egyúttal megérti hogy egy férfi néha megdug téged? Vagy a nőnek kéne téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!