Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy létezhetnek ilyenek?
Tenyleg eleg gyoker egy barom
En sokat szopok mostanaban de ha nem akkor nincs eroltetve semmi
Fel is jelenthetned
Nézd, ez habitus kérdése és az,hogy ki mit tart sértésnek. Sokféle ember van.Így a melegek között is.Meg 90%-a a melegeknek csak később jut el arra a szintre,hogy meleg.
Annyi hetero házasságban levő vagy volt állítólagos meleggel vagy heteroval, vagy így már nem is tudom minek mondható emberrel találkoztam, hogy csak na.
Na, de hogy visszatérjünk az eredeti kérdésedre, eleve a fb egy személytelen, élő emberi kapcsolatokat nélkülöző digitális álomvilág.Tele kamussal és mindennel.
Hidd el sok meleg is van,aki ugrik minden fa@ra, mert ez neki jó,ilyen a természete és megfelelő helyeken ez is az elfogadott. Ott ez a megszokott.
Vannak persze visszafogottak,mint pl Te is és nekik ez a viselkedés már sértőnek tűnhet.
Már bocs,de aki visszajelöl egy idegent (jó esélyel kamu profillal)
az meg érdemli,hogy át@szák...
Szerintem ne húzd fel magad feleslegesen ilyenen.
24 éves melegként mondom, hogy vannak ilyen idióták, társkeresőn a 70%-a ilyen. Egy idő után megtanulja az ember ignorálni és kezelni az ilyen barmokat. Velem is már volt ilyen, igaz nem közösségi oldalon, hanem társkeresőn, és a legtöbb ilyen 40+-os volt. Ezek azok az emberek, akik nem tudtak ismerkedni fiatal korukban, így azt hiszik, hogy az ilyen undorító "én domináns vagyok", lekezelő természettel majd ugranak nekik a fiatalok. Ez a viselkedés viszont nem hogy 40, de 20 évesen is gáz.
Én már sok ilyet tiltottam le. Volt egy 42 éves idióta, aki nekiállt üzenetekben zaklatni, meg kamu felhasználókkal, mire közöltem a barommal, hogy amennyiben nem fejezi be, fel fogom jelenteni zaklatásért, ez rajtam nem múlik. Na ott befejezte.
Nyugodj meg, az ilyenek soha nem fognak maguknak párt találni, sem most, sem 10 év múlva.
Meggértem, hogy felzaklatott, de próbáld meg figyelmen kívül hagyni az ilyeneket! Tele van a világ parasztokkal és csak saját magadat bünteted azzal, hogy rajtuk idegeskedsz. ;)
Nekem is írtak ilyen tahók, de csak itt gyakorin. Egyszer FB-n rám írt egy srác, akivel voltak közös ismerőseink és azzal kezdte a beszélgetést, hogy meleg vagyok e...Lehet én reagáltam túl a dolgot, de én az ilyen dolgokat személyesen, négyszemközt kérdezném meg -mivel lett volna lehetősége rá-, miután már legalább pár szót beszéltünk. Talán, csak én vagyok ilyen maradi...Végül azt írtam, hogy nem vagyok az, de nem zavar, ha valaki meleg.
Letagadni egyszerűbb volt, mert így leszállt rólam és a béke is megmaradt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!