Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis farkú pasiként lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis farkú pasiként lehetek férfi prosti?

Figyelt kérdés

Csak 15,5 / 3,8 a méretem és általában nem sikítanak alattam a lányok.

Ezen felül elég sportos alkatom van és lelkiismeretesen nyalom szét a csiklókat de van ugye egy vékony hátrányom.

Havonta csak pár alkalommal csinálnám így egyetem mellett és csak nőket fogadnék, szerintetek lenne felvevő piacom?

Ha valaki jártas ebben segítene, hogy mennyit kérhetek egy óráért? :D

2019. szept. 2. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Lehetsz, persze. Nem minden férfi szeretni a nagy melleket, hasonló ez is.
2019. szept. 2. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Persze. Passziv melegnek tökéletes .

Szeretik a kis méretű izmos ferfiakat.

2019. szept. 2. 13:45
 13/16 A kérdező kommentje:
De én csak nőkkel akarok szexelni, nem fogok pár ezresért homokosba átmenni :D
2019. szept. 2. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen átlagos egyetemista fiú vagy, átlagos mérettel. Az ilyen fiúk többsége boldogan lefeküdne egy átlag alatti lánnyal/nővel teljesen ingyen, vagy még törné is magát érte.

Szerinted mégis mi oka lenne egy nőnek fizetni ezért pont neked?

2019. szept. 2. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szetinted milyen nők fizetnének szexért?? Csak kíváncsiság... Gondolod, hogy lenne dolgod egyetlen jó csajjal???
2019. szept. 2. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még az átkosban csináltam. Nem pénzért, hanem kosztért-kvártélyért. Persze az is éppoly elprostituálódás, szóval lényegében mindegy. Az első félévet húztam le így, mert idegen városban se pénzem, se szállásom, se munkám, se ismerősöm nem volt. Azért azt tudd, hogy erősen meg tudja viselni az férfi önbecsülését, még akkor is, ha semmi egyéb mód nincs a talpon maradásra.
2019. szept. 3. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!