Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak nők/lányok akik először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők/lányok akik először a férfiak kezét nézik meg, miért?

Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen, mert fontos h ápolt legyen egy férfi keze, és ne rágja a körmeit mert az kiábrándító
2019. szept. 1. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Először az arcot nézik meg, a teljes képet és csak utána a "részleteket". A kéz viszont tényleg fontos, úriember viszont mindenhol ápolt - akkor is ha kétkezi munkát végez, feltalálták már a szappant és a körömollót, reszelőt.
2019. szept. 1. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azért, mert kézfétises vagyok. (Asszem.)

Nem tudok rá értelmes magyarázatot adni, egyszerűen imádom a férfikezeket.

Erőt sugároznak.

2019. szept. 1. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen mert látszik rajta mennyire igényes magára. Ha koszos ,repedezett, rágott körmei vannak akkor trehány igénytelen a pasi és kuka
2019. szept. 2. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

persze, egyik lány ismerősöm is spiccesen elmesélte, hogy őt a legjobban egy igazi férfi kéz tudja begerjeszteni. Egy erős, de puha, nagy, ápolt, izmos kéz, amiben ő nagyon is nőiesnek érzi magát (ő is magasabb az átlagnál és neki is nagyobb keze van, ezért gondolom neki nem minden férfi kéz "nagyobb")

Érthető, engem egy szép női nyakkal el lehet varázsolni. Ha meglátok egy csodálatos női nyakat, mint egy hattyú, selymes, puha, nőies nyakat, még a levegőt is elfelejtem venni és azt veszem csak észre, hogy elfogyott és tudatosan kell megint elkezdenem lélegezni

2019. szept. 2. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert sokmindent elárul a tulajdonosáról. Ápoltságunk, higiénia, fontos számomra pl hogy ne rágja a körmét, ne legyen túl szőrös.

Nyilván a végső döntést nem ez alapján hozom meg, de a szimpátia kialakulásában fontos a szerepe

N

2019. szept. 2. 13:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindenki írja ezt a köröm rágást, miért baj az?
2019. szept. 2. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
azért kérdező, mert halál gusztustalan!!!
2019. szept. 2. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Megnyugtat Hölgyeim, hogy ha havonta manikűröshöz járok de lapból magamnak igazítom az nem ratyis bár ezt sosem gondoltam :) uhogy várom a priviket :D
2019. szept. 2. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a körömrágás.
2019. szept. 2. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!