Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom ugye nem fogja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ugye nem fogja észrevenni hogy már nem vagyok szüz?

Figyelt kérdés

15 éves voltam mikor összejöttünk a pasimmal amúgy nagyon de nagyon szeretem és mindketten szüzek és teljesen megértö volt hogy én még nem akarom elveszteni olyan korán majd ha elértem a 18at, szóval vagy 2 hete volt a 18ik szülinapom és már nagyon közel voltunk hogy megtörténjen a dolog de összevesztem a barátommal, elment nélkülem nyaralni külföldre szülei nem akarták hogy ott legyek velük,nem nagyon kedvelnek mostanság(szerintük nagyon lehúzom a barátomat túl sokat kérek és ö mindig add) mind1...

A lényeg ez hogy tiszta hisztis voltam és mentem bulizni egyedül de ott volt a pasim legjobb barátja is, elpanaszoltam neki hogy bántak velem, és mondta látja hogy nagyon kivagyok, igyak egy kicsit az segit, ö majd figyel rám...sajnos ez lehet hiba volt mert ugye szinte sosem szoktam inni és meg lett a hatása...ott van egy kisebb kimaradás és márcsak onnét emlékszem hogy nála vagyok és azt mondja hogy nagyon szép lány vagyok a legszebb az egész gimiben és megcsókol nem tudtam ellenkezni vagy ellenállni és abban a pillanatban nagyon jól esett szóval utána folytatta...meg se tudtam szólalni, de ,mikor már odáig jutott mondtam hogy nem akarom tovább még szüz vok és szeretem barátomat.

Utána meg azt mondta hogy úgyse tudja meg mert nem lehet észrevenni hogy egy lány nem szüz, kiszakadhat szex nélkül is stb, föleg egy szüz fiú amúgy se venné észre...szóval az lett a vége hogy hegyével simizte utána teljesen betolta nekem hirtelen, és teli véreztem az ágyát, elöször picit fájt de utána már csak arra emlékszem hogy rettentöen élveztem.

Megigérte hogy kettönk titka marad ez a dolog...

De nyugtassatok meg hogy ugye biztos nem veszi észre a barátom majd, nem veszithetem el öt nagyon fontos nekem és szeretem, ráadásul pont másnap irta hogy meglepetése van számomra, de tartok töle hogy ott megtörténik és majd rájöhet..!

Ne itéljetek el légyszi. Köszi a rendes válaszokat

2019. szept. 1. 19:24
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Szerintem várj még 3 évet hátha megcsalod még párszor.

Ha jól tudsz hazudni nem veazi észre.

2019. szept. 2. 10:17
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

Ne bánkodj.

Legalább tapasztalt pasi vette el neked.

2019. szept. 2. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!