Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok szexinek tartani egy csajt aki egyáltalán nem sminkel? Mi erről a benyomásotok?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 18:51
11/17 anonim válasza:
Én azt preferálom, ha egy lány egyáltalán nem sminkel 23f
12/17 anonim válasza:
Igen, aki annyira felszínes, hogy csak a kisminkelt, tökéletes frizurájú lányok vonzzák az verje tovább csak magának a photoshopolt képekre. Az igazi Férfiak a Nőket szeretik, az ami valójában nem pedig a két kiló "vakolatot" amit felken magára.
13/17 anonim válasza:
Tud szexi lennni, igen. Mutasd
14/17 anonim válasza:
Nekem a természetesség sokkal jobban bejön a kis hibákkal együtt, mint az ha valaki sminkben szép. De szerintem ezzel legtöbben így vannak. Szexinek lenni meg nem ugyanaz mint szépnek lenni, az több annál. Tartottam már szexinek olyan nőt is aki nem is tetszett de a mozgása, a stílusa stb nagyon nőies volt és szexi
15/17 anonim válasza:
Én sem szoktam sminkelni és a barátom nagyon szexinek tart
17/17 anonim válasza:
Nekem sminkkel és smink nélkül is bejöhet egy lány. A nagyon extrém színházi, alkalmi smink már sok tud lenni. Szép, meg esztétikus, csak annyira nem indít már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!