Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez?!

Figyelt kérdés
A szexpartnerem idén költözik a saját házába, és felajánlotta hogy költözzek oda hozzá. Elősször legyünk lazább kapcsolatban, had alakuljanak magától a dolgok. Szóval férfiak, ha egy nőnek akivel szexeltek ilyet mondanátok, akkor mi lenne igazából a háttérben?

2019. aug. 31. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még több szex.
2019. aug. 31. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Többet akarhat mint szex:)
2019. aug. 31. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta neked. Lazább kapcsolatot akar veled.
2019. aug. 31. 22:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké persze, lazább kapcsolat...de lazább kapcsolatban mióta költöznek össze a párok? Ezért gyanús ez nekem.
2019. aug. 31. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Talán meglátott valamit benned...talán több vagy neki egy sima numeránál,de mivel csak kefélni jártok össze, nem akar elijeszteni. Vagy csak kényelmesebb ha kéznél van egy punci...Jól főzöl Mert ha hozzáköltözöl először jön majd a főzés ,mosás,takarítás,mindez ingyen...most leírva látom csak milyen ravasz disznó ez a fickó :D
2019. aug. 31. 23:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is ravasz. Szexelni mással is szokott, ha másért nem is hát azért mert nagy köztünk a távolság. Említett már olyat, hogy jó lenne ha közelebb élnénk egymáshoz, vagy szívesen szexelne velem minden nap, vagy hogy más körülmények közt akár komolyabb is lehetne. Biztosan sántikál valamiben...
2019. aug. 31. 23:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Talán belécsapott a felismerés villáma...rájött hogy akar téged. titokban lesi a mozdulataid,néz miközben alszol,és a hajad illatától bódultan merül álomba. Lekellene lépned,mielőtt behálóz! Amúgy ehhez a szex és más semmi dologhoz Te ragaszkodsz? Megváltoznál,adnál magatoknak egy esélyt ha kérné?
2019. aug. 31. 23:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem hogy nézne miközben alszom. :D Nem tudom. A talijaink után mindig fura érzésem van,jó értelemben. És ha közelebb élne, biztosan jobban átlátnám a helyzetet. De hogy pakoljak össze, és hagyjam itt az életem, ès menjek egy idegen városba, 160 km-re a családomtól, nekem ez kicsit sok. Ha közelebb élne, akkor szerintem már járnánk, de minimum komolyabb lenne a köztünk lévő kapcsolat.
2019. aug. 31. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is többet lát benned egy sima partnernél. És ha kölcsönös a vonzalom akkor miért ne próbálnátok meg először egy lazább lapcsolatot?

Ha neked sok az összeköltözés akkor ajánld fel hogy járjatok össze többet:) így jobban megismerheted hogy ki is ő es mik a szándékai.

2019. aug. 31. 23:48
 10/10 anonim válasza:
Azért majd írd le mi történt! :D
2019. szept. 1. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!