Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma származású lánnyal milyen a szex? Számít valamit?
Figyelt kérdés
kort is írjatok. Lányok válaszát is várom, hogy szerintük milyen2019. aug. 31. 21:16
11/14 anonim válasza:
De még mennyire, hogy számít!!
Egy roma lány tüzesebb, bevállalósabb, vadabb mint egy átlagos lány.
Ezáltal pedig többet is tud a szexről :)
12/14 anonim válasza:
Egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy a roma p**na mindig 1 fokkal forrobb😂
Na de vissza térve a lényegre. Szerintem minden nemzetiségnél vannak bevállalósabb és kevésbé bevállalósabb lànyok.
13/14 anonim válasza:
Jó. A mi esetünkben nagy korkülönbség is volt, 25 év a javamra, ami, mint kiderült, mindkettőnknek a fétise, így nagyon szenvedélyesen szexeltünk. Képes volt tökéletes erekciót elérni nálam (azt most ne kérdezzétek, hogyan), ami az én koromban már ritkaság, őszintén szólva csodálkozva néztem a szerszámomat, hogy ez ekkora is tud lenni? :)
48/F
14/14 anonim válasza:
Előző vagyok és csak azt szeretném kérni a roma lányoktól hogy NE fessék a hajukat szőkére vagy vörösre. Nem áll jól, nem szexi. Egy kis barnás vagy vöröses árnyalat belefér persze, de ilyen durva hajfestés nem. Aki szép, az az eredeti hajszínével is szép. Saját, keserű tapasztalatomból mondom, mert volt egy fiatal, nagyon csinos, vonzó, szexi, roma lány az életemben, csak az átfestett hajával sajnos lerombolta az élményt és így a kapcsolatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!