Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap tartottunk a legjobb barátaink részvételével egy 9 fős gangbang bulit a barátnőmmel. Barátnőm viszont innentől gyakran szeretne ilyet akár idegenek részvételével is. Gáz ha belemegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmet leptük meg így a 19. születésnapjára, miután egyszer szóbakerült pár hete, hogy benne lenne egy ilyenben. Igazából azóta kétszer szexeltünk és bevallom izgató volt, érezni lehetett, hogy tágult, meg kicsit "vadabb" lett. Én 20 éves vagyok. Ugyanakkor valahol fura ez nagyon. A "buliban" mindenhol érték a srácok, és mintha új barátnőm lenne, ami szintén jó, mert olyan mintha újra meg kéne szereznem...2019. aug. 31. 17:46
11/11 anonim válasza:
"Még alszok rá egyet"
Szerintem érdemes lenne többet is...
Hátha valamikor rendesen, kipihenten is feltudsz kelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!