Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apakomlexus vagy micsoda? 19/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomlexus vagy micsoda? 19/l

Figyelt kérdés
Mindig is a nálam idősebbek tetszettek, de egy ideje ez kicsit eldurvult úgymond és már az ilyen 40-es korosztály persze valahogyan kinéző tagjai vonzanak. Volt is már ebből szexuális kapcsolat és tetszett is. Tudom, hogy az apakomlexus alapvetően az “apuka” típus iránti vonzalom, de itt nem teljesen erről van szó, azok akik bejönnek egyáltalán nem pocakos kopaszodó apukák, hanem jól kinéző csávók, csak idősebbek. Erre van valami kifejezés vagy ez még apakomplexus?

2019. aug. 31. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

40 éves pasi nem öreg éppen középkorú.

Genetika kérdése mennyire öregedik külsőleg.

A pocakosság vagy elhízás nem korhoz kötött.

Most, hogy ezt tisztáztuk komplexusról csak akkor lehetne beszélni ha és kizárólag csak az apádféles típusú pasikhoz vónzódsz.

A nagy korkülönbséget a tarsadalom előítélettel kezeli de nem maga a kapcsolat hanem mást ( pénzt ) sejtenek mögötte.

Ha te így érzed jól magad azzal semmi baj.

2019. aug. 31. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Ez még csak nem is apakomplexus.

Van akinek a szőkék tetszenek, van akinek a kigyúrtak, neked a negyvenesek. A kor többek között egy külső, fizikai tulajdonság, ami lehet vonzó, vagy taszító is.

Személyiségnél hasonlóan van.

Komplexus akkor lenne, ha valamit pótolni akarnál.

2019. aug. 31. 18:42
 13/16 anonim ***** válasza:
11%
Én nem ítélném el, főleg mert negyvenes pasi vagyok, mondjuk gyerekem nincs így nem azért ismerkednék meg ilyen lánnyal mert úgy kezelném mint a gyerekem. Nyilván sok mindennek jól együtt kell állnia de legyen szó akár komoly akár laza kapcsolatról csak azért mert egy lány mondjuk 19 éves nem fogok rányomulni mert ha pl megbízhatatlan illetve nem tud a döntéseiért felelősséget vállalni akkor csak nyűglődés.. Jártam már úgy hogy majdnem lemondta a találkozót mert nem volt kedve de számomra az nem kifogás hogy fiatal.. Én sem hanyagolom el magam mert negyvenes vagyok. Amúgy meg ha olvastok híreket hallhattátok hogy Macron és a párja közt is nagy a korkülönbség és talán Bolsonaro ezt meg is jegyezte .
2019. aug. 31. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Egyszer 23 utána 19 vagy? Ugyan Pista!

De amúgy nálam dettó ez a helyzet. Sok pasi azt hiszi, h a pénzük miatt vonzódom az idősebb férfiakhoz, de nekem soha nem kellett senki pénze szimplán a kinézetük, férfiaságuk, inteligenciájuk, humoruk ami nagyon vonz.

2019. aug. 31. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Hol vannak ezek a 40 feletti jól kinéző csávók? Mert én sosem látok egyet sem, lehet azért mert budapesti vagyok,talán vidéken jobb a helyzet.
2019. aug. 31. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Fejlettebb,bölcsebb gondolkodásúak vagyunk.Abban az időben szocializálodtunk,mikor még fontosabb volt a figyelmesség,odaadás,törődés.

Egy negyvenes férfi hatalmas ajándéknak tekint egy fiatalabb hölgyet,lányt,mivel nem könnyen adatik meg,ezért megbecsüli.42 178/78 Fejér megye.

2019. szept. 1. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!