Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem faroktörés, belilult pénisz. Házi praktika?
Röviden tömören egy rossz mozdulat és ennyi.
Soha nem történt még ilyen.
Neten olvastam, én nem hallottam törést , reccsenést.
Eléggé fájt de csak félig lankadt le aztan tudtam simán folytatni. Nem fájt közben, utána se egyszer csak elkezdett belilulni. Amire azt hittem a sminkje kenődött rá de ma már láttam hogy durvábban belilult egy jó 4cm átmérőjű körben felül majdnem a tövénél.
Most jegelem.
Nézek otthon valami zúzódásra való krémet. Az jó lehet?
Nem tűnik nagyon veszélyesnek, de azért így elsőre eléggé megijesztett.
Nem fáj jelenleg se max picit belenyilal néha.
Bármi ötletet, tanácsot szívesen várok.
Az alapvető "ha lehet menjek orvoson" kívül. Mert nyilván ezt én is tudom de ha lehet nem szeretnék.
Köszönöm
30 vagyok.
A mai nap legjobb storyja.
😂😂
Meséld már el alaposabban kérlek.
25L
Sajnos előfordulhat ilyen túlságosan erős mechanikai behatásra, de szerencsére elég ritka.
Ha nincs rajta duzzanat és nem elviselhetetlen a fájdalom akkor 1-2 hét alatt magától elmúlik. Zúzódásra való készítmények jók lehetnek, de nem sokat használnak.
Ha nem enyhülnek a tünetek 3-4 nap alatt akkor irány az urológia. Nem kell megijedni látott már az urológus ilyet.
Uh, ember de szar lehet, eskü jobbulást, szerintem ha annyira nem vészes a fájdalom simán túlleszel rajta egy hét alatt. Velem is volt ilyen, fájt 3-4 napig, bár lila nem volt.
Viszont vannak olyan esetek amik majd a jövőbeli merevedést esetleg gyengíthetik.. olvastam valahol annó.
1 orvos
Esetleg fekete nadálytő krém
De orvos nézzen meg
Úgy néz ki nem olyan komoly a dolog.
Nem fáj, feláll. nincs duzzanat csak egy nagyobb lila folt.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!