Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket zavarna hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket zavarna hogyha a barátnőtökről kiderülne hogy egy néger pasival szexelt?

Figyelt kérdés

Jártam egy pasival, és miután kiderült hogy szexeltem egy arab és egy néger pasival is, folyton felhozta gúnyosan a dolgot. Az arab pasival kapcsolatban voltam, a négerrel pedig ilyen barátság extrákkal dolog volt. Én nem vagyok rasszista, nem érdekel a bőrszín, és mindkét pasi bejött külsőre és belsőre is, a szex is rendben volt stb.. Viszont a barátom(akivel addig csak 4 hónapja voltunk együtt) eléggé rasszista. Ez csak akkor derült ki, mikor felhozódott ez a dolog. Onnantól kezdve folyamatosan gunyoros, rasszista beszólásokat mondott róluk, még akkor is, ha fel sem hoztam a témát(amúgy csak akkor beszéltünk róla mikor kiderült, máskor sosem) Ezt kb 2 hét alatt megelégeltem, és szakítottam vele. Erre vissza akarta magát könyörögni, de mikor nem hagytam, azt mondta, hogy normális pasi sosem jönne össze egy ilyen "előéletű" lánnyal. Persze ezt nem vettem magamra, csak zavaró volt hogy emiatt a dolog miatt megváltozott a hozzáállása kettőnkhöz.

Pasik, titeket zavarna ha ez derülne ki egy lányról, vagy hidegen hagyna?

Ui:Persze volt magyar barátom is, szóval nem az van hogy csak az ilyen pasik vonzanak.

2019. aug. 30. 20:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Lanyok, titeket zavarna, ha a baratotokrol kiderulne, hogy regebben, delkelet-azsiai utazasai soran elvetve utbaejtett par bordelyhazat?
2019. aug. 31. 01:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem így kell új kérdést kiírni, kishaver
2019. aug. 31. 02:11
 23/28 anonim ***** válasza:
12%

Engem alapjárat az zavarna, hogyha a leányzó annyira fontosnak tartaná azt kiemelni, hogy ő egy ARABBAL és egy NÉGERREL volt együtt...

Meg úgy alapjárat miért kellene az orromra kötni, hogy (ilyen-olyan) férfival volt együtt?

Én se kötném azt az orrára, hogy (ilyen-olyan) nőkkel voltam együtt...

És az én esetemben közel sem a rasszizmusról szól...

2019. szept. 1. 13:11
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem kötöttem az orrára. Egyszerűen felhozódott az exeink neve, én pedig megmondtam a nevüket. Neki pedig innen leesett hogy nem magyarok voltak.
2019. szept. 2. 14:07
 25/28 anonim ***** válasza:
29%
Zavarna!
2019. szept. 17. 23:41
 26/28 anonim válasza:
71%
Nem zavarna, mivel hogy értelmes ember létére nem vagyok primitív rasszista..
2019. szept. 27. 22:32
 27/28 anonim ***** válasza:
31%
Legalább törölte magát ez a füves csaj...
2019. szept. 28. 07:07
 28/28 anonim válasza:

Őszintén szólva zavarna, mivel a hosszom átlagon felüli, viszont a vastagságom épp csak átlagos, és tudom, hogy a négereknek azért jó vastag van, szóval kételkednék hogy tudnék e akkora örömet szerezni, mivel pont a vastagság a fontosabb. És nem vagyok rasszista...

Egyébként azt írtad, hogy a négerrel nem volt kapcsolatod, csak szex(gondolom sokkal jobbak...), utólag mégis az exednek nevezed. Akkor ez hogy van?

2019. szept. 28. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!