Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket zavarna hogyha a barátnőtökről kiderülne hogy egy néger pasival szexelt?
Jártam egy pasival, és miután kiderült hogy szexeltem egy arab és egy néger pasival is, folyton felhozta gúnyosan a dolgot. Az arab pasival kapcsolatban voltam, a négerrel pedig ilyen barátság extrákkal dolog volt. Én nem vagyok rasszista, nem érdekel a bőrszín, és mindkét pasi bejött külsőre és belsőre is, a szex is rendben volt stb.. Viszont a barátom(akivel addig csak 4 hónapja voltunk együtt) eléggé rasszista. Ez csak akkor derült ki, mikor felhozódott ez a dolog. Onnantól kezdve folyamatosan gunyoros, rasszista beszólásokat mondott róluk, még akkor is, ha fel sem hoztam a témát(amúgy csak akkor beszéltünk róla mikor kiderült, máskor sosem) Ezt kb 2 hét alatt megelégeltem, és szakítottam vele. Erre vissza akarta magát könyörögni, de mikor nem hagytam, azt mondta, hogy normális pasi sosem jönne össze egy ilyen "előéletű" lánnyal. Persze ezt nem vettem magamra, csak zavaró volt hogy emiatt a dolog miatt megváltozott a hozzáállása kettőnkhöz.
Pasik, titeket zavarna ha ez derülne ki egy lányról, vagy hidegen hagyna?
Ui:Persze volt magyar barátom is, szóval nem az van hogy csak az ilyen pasik vonzanak.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, sejtettem hogy lesz egy pár ember aki csak a Tv-ben látott néger vagy arab pasit, és el is hiszi amit ott mondanak. Nos, ezekre személy szerint nem tudok mit mondani, csak örülök hogy nem olyan embernek születtem aki bőrszín alapján ítél. Illetve megsúgom, hogy az is csak általánosítás hogy minden négernek 20+cm-es a farka..szóval ezt annak aki azt írta hogy kitágultam tőle.
Most ez a pasi volt a "tanulópénz".. Csak így belegondolni is rossz hogy ne adj isten eljegyez, és azután derül ki ez a dolog...nem bánom hogy megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nem hiszem hogy szükségem van egy ilyen emberre az életemben.
A válaszok pedig még jöhetnek:D
#16: Itt az egyetlen ostoba max te vagy és a rasszista kis haverjaid. Jól beletrafáltál, ugyanis a férjem arab és köszönjük mar 12 éve együtt vagyunk! :) (16 éve ismerem)
Sőt, néger férfiakat is ismerek és még csak véletlen sem olyanok, mint amilyennek leírtad. Szimplán előítéles vagy és azért, mert a TV-ben azt hallottad, hogy micsoda szörnyű emberek és esetleg a szomszéd ismerősének a lányának a barátnőjének a pasija pont arab/néger volt és hallottál ezt/azt, már egyből általánosítasz és mindegyiküket egy kalap alá veszed és elítéled. Ez csak a te szegénységi bizonyítványod.
Halkan megsúgom a 12 év alatt mióta együtt vagyunk a férjemmel számtalan arab férfit ismertem meg, és egyetlen egy sem használja felmosórongyként a feleségét, semmiben nem korlátozzák őket, Európában élve átvették a szokásokat és nem várják el, hogy a feleségek felvegyék az ő vallásukat és szokásaikat!
De köszi a kioktatást, hisz te biztos nálam nagyobb tapasztalattal ítélsz el több milliárd embert csípőből...:)
És csak azért mert Magyarországon él az ember, egyáltalán nem kutya kötelessége magyar párt választani! Mindenki azzal jön össze, akivel akar. Én se cserélném le egyetlen tökéletes magyar férfire sem az arab "ebolás, AID-s" férjemet ugyebar..:D
Engem zavarna. Az olyan lányokkal, akik benne vannak az ilyesféle egzotikus kalandokban, sajnos az a személyes tapasztalatom, hogy van bennük egy jelentős adag sznobság, no meg hajlamosabbak könnyelműen kezelni pl. egy kapcsolatot. Hiányzik az egészséges konzervatív felfogás, az ilyen szemlélettel pedig egyszerűen nem tudok azonosulni.
Tanulság: Az ismerkedés elején valahogyan add a srác tudtára a dolgot, nehogy később mérgezze a kapcsolatot, ha az adott srácnak ez nem fér bele. Eltitkolni nem javaslom, simán kiderül az ilyen.
Igen, mostmár az elején a tudtára adom a pasinak a dolgot, ha meg nem tetszik akkor mehet. Én ezt nem szégyellem, ugyanolyan emberek mint pl egy magyar, csak más bőrszínnel.
A néger pasival eleve meg volt beszélve hogy semmi komoly, csak szex. Viszont az arab pasival 3 évig együtt voltam és szerettem is. Szóval nem az volt hogy minden kapcsolatomat olyan lazán kezeltem. Nem Magyarországon ismertem meg őket, de itt, Európán belül. Az arab pasi teljesen átvette az európai szokásokat,szóval nem úgy kezelt mint egy kutyát. Sőt, szerintem az exeim közül ő volt az aki a legjobban a tenyerén hordozott. A családja szintén nem kezelt rongyként, és minden arab ismerőse megbecsülte, és tisztelte a feleségét/párját.
10-es: Az elég jó képnek számít az arabokról, perzsákról, hogy az egyetemen rengeteget ismertem és azóta a bíróságon minden héten van egy ittas vezetés, garázdaság, nemi erőszak, csoportos nemi erőszak ügy? Az alkoholizálás mindennapos náluk, Korán ide vagy oda. Mivel otthon normál esetben nem tudnak róla, nem is érdekli őket, lazán vedelnek. Volt nem egyszer részegen verekedés, sőt, tömegverekedés is az egyetem előtt egy bortúra után. Már csak a szituáció is vicces, nem? Iszlám vallásúak bortúrán. Egy hónapja két perzsa erőszakolt meg egy lányt, nagyobb hírértéke azért nem lett, mert a lány is perzsa volt.
Állandóan miattuk kell bíróságra járni és még el sem kezdődött a szemeszter. Ráadásul nem is Budapesten, hanem egy kis megyeszékhelyen.
Én sem szeretek előítéletes lenni, meg általánosítani, de annyit láttam már belőlük és annyi undorító dolgot követnek el rezzenéstelenül, a szülői vagyon hátterével, hogy ezek tudatában sose engedném be egyiket se az országunkba.
U.i.: kedvenc perzsám volt, aki részegen vezetés, gyorshajtás, intézkedésnek ellenállás után Trumpot szidta a tárgyaláson és hogy az USA miatt akarják meghurcolni, ő semmi rosszat nem tett.
Jaj ez aranyos 18...:)
Akkor most miért nem mesélsz a saját "fajtádról" is egy kicsikét?? Talán a magyarok között nincsenek alkoholistak? Nincsenek erőszakos, verekedős emberek? Dehogynem.ja elnézést, itt Magyarországon nincs nemi erőszak, nincs verekedés, nincs bűncselekmény. Ha van is, azt is fix hogy arabok követték el ugyebár.:D A bíróságon is csak arab, iszlám férfiak vannak, senki mások, hisz a magyarok a viselkedés (na meg az elfogadó képesség) mintaképei.
Mint mondtam, a férjem által rengeteg arabot ismertem meg, akiket bizony már tizen plusz éve ismerek és hihetetlen módon egyik sem alkoholista! A többség egyáltalán nem iszik, némelyik pedig évente 2-3 alkalommal megiszik egy pohár bort. Mint mondtam, nem tartják szigorúan a vallásukat, egyik sem eszik disznót, de az italt nem zárja ki mindegyik 100%-ban. Alkalmazkodtak az európai szokásokhoz és nem kapcarongykent tekintenek a nőkre. Tisztességes dolgozó emberek és hasznos tagjai a társadalomnak.
És de, ha tetszik, ha nem, ez bizony kemény előítélet, csak mert néhány rossz tapasztalata van az embernek, ráhúzza a vizes lepedőt több száz millió másik emberre is.
Az a baj, hogy az ilyen rasszista emberek észre sem veszik, de totálisan ki vannak élezve a más kultúrájú emberekre és a legkisebb hibát is egyből kiszúrják (lásd arabok, negerek stb). Érdekes módon az fel sem tűnik nekik, amit a vele azonos rasszba tartozó társai csinálnak, afelett lazán szemet hunynak.
Ha a magyarokat szidnák ugyanígy, csak mert volt néhány rossz tapasztaltuk velük, akkor vérig lennének sértődve, hogy miért kell általánosítani.... Tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!