Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen megkötözős/fenekelős fantáziátok van?
Figyelt kérdés
Kipróbálnátok a valóságban is?2019. aug. 30. 09:40
1/8 anonim válasza:
Nekem nincs olyan. Élvezni szeretem a szexet, nem elszenvedni.
2/8 anonim válasza:
Elite Pain, Mood,Dr.Lomp ezeket nézd
4/8 anonim válasza:
Nekem van elég sok, a valóságban is kiprobalnam mindet:D de majd veszek egy kiraly rácsos ágyat és tökéletes lesz
5/8 anonim válasza:
Nagyon élvezném, ha a barátom bekötné a szemem, vagy a kezeim. De ő nem akarja kipróbálni, sajna.
6/8 anonim válasza:
Párom elég kreatív így nekem nem sok dolgom van az ötletek kitalálásában. Van rácsos ágyunk, meg bilincseink is, pálcák bőrszíj fenekeléshez. Nekem csak tűrnöm kell, persze ha nagyon fáj akkor abba hagyjuk:)
25L
7/8 anonim válasza:
Egyszer egy igazi deresen (olyan 3 vasason) szeretnék kapni. Vagy fenekelő bakkon, amit a filmekben lehet látni.
8/8 anonim válasza:
Voltam már kikötve, de szeretném a bilincset is kipróbálni, illetve a kikötözést még továbbfejleszteni. Fenekelve csak szex közben voltam, ahogy épp jött és jól esett a partneremnek és csak kézzel, de élvezem és kíváncsi lennék, hogy meddig élvezném/bírnám, akár más eszközzel is, pl. asztalra vagy kanapéra fektetve. Úgy, hogy a partnerem végig érezteti velem a dominanciát, szóban is és tettekben is, nem kér, hanem parancsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!