Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legkülönösebb fantáziátok?
Figyelt kérdés
Az enyém az volt hogy a szabad ég alatt csináljam, és ez egy erdei romantikus séta alkalmával meg is történt 😄
24/L
2019. júl. 16. 22:44
1/21 anonim válasza:
hogy valósítottátok ezt meg vittetek lepedőt ? vagy csak úgy az avarban? :O privátban is megírhatod csak érdekel a megvalósítás
2/21 anonim válasza:
Nekem az, hogy tóparton szeretkezzek, úgy hogy a növényzet / nádas takar, de azért hadd hallja mindenki milyen jól érezzük magunkat, ha már a víz jól vezeti a hangot :)
27F
3/21 anonim válasza:
Hogy egy lány végignézze ahogy a párommal szexelünk... De sajna hosszú évek alatt se találtunk erre senkit. Még pénzért se :/ hivatásos meg kilőve... Az nem izgatna annyira minket :/
4/21 anonim válasza:
Nekem az, hogy egy nálam sokkal idősebb, magasan kvalifikált nő (pl. tanárnő) arra kényszerítsen, hogy szexeljek egy általa kiválasztott pasival, ő pedig nézi és közben maszturbál. (Nem vagyok meleg, de maga a szitu izgató.) :)
5/21 anonim válasza:
Egy vagy két nő strandon azt játszanák velem, hogy a víz alá nyomkodnak. 30+ /F
6/21 Bummer válasza:
Hogy háton fekve mélytorokba tudjak szexelni a szabad ég alatt egy búzamezőn. :)
7/21 anonim válasza:
Egy pervi fiatal lánnyal lenni ahogy sokmindet kipróbálnánk...!
8/21 anonim válasza:
Inkább nem írom le, mert instant tiltanának...
De szex a természetben engem is izgat. :)
9/21 anonim válasza:
Nekem az hogy egy lányt /aki szereti az ilyet /ki bilincselném és be kötném a szemét és elkezdeném izgatni vibrátorral és egyéb játékokkal majd addig nyalnám ameddig legalább kétszer háromszor el nem élvez és remeg a teste az élvezettől!!
30 /F
10/21 Bummer válasza:
A további félreértések elkerülése végett elmondom. 35F hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!