Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
75c mellűek linkelnétek olyan képet, ami hasonlít a melletekre?
Figyelt kérdés
Hogy el tudjam képzelni az milyen nagy, netes képek ellentmondásosak.2019. aug. 29. 23:20
11/14 anonim válasza:
Nekem annyi es csinaltatott. Megis kisebb mint a #7 valaszolo kepe...
12/14 anonim válasza:
Hát ami a képen van,az brutálisan jól néz ki.Pedig szilikon párti vagyok.
13/14 anonim válasza:
Nekem 75/C-s a mellem, bár van olyan melltartó (kevésbé engedős anyag) amiből már a 75/D kosaras kell.
A képen láthatóról simán elhihető,hogy 75/C. Mivel 75, ezért vékony a lány, de a C kosár viszonylag nagy. Aki 80-as méretet hord már kicsit szélesebb, ezért tűnik kisebbnek az a méret.
Én is folyamatosan meditálok a plasztikai műtéten, de csak simán a felvarráson, hiszen nekem a méret megfelelő.
Már szültem, ezért hiába,hogy feszes, de ereszkedettebb, bár nem durván lógós. Egy pasimnak se volt baja vele, engem zavar csak.
Ne itt nézz képeket, menj el egy konzultációra és a doki meg fogja mutatni mit lehet belőle kihozni.
14/14 anonymousreview60 válasza:
Ez gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!