Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti szerettek így játszani a férfival?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban persze.
Áll a férfi előttetek, próbál nem rátok nézni. Ti mindent elkövettek, hogy izgalomba hozzátok, de ő megfeszülve próbál ellenállni a csábításotoknak. Puszilgatjátok, lenge öltözetben lejtetek előtte, vágyakozó tekintetet mutattok, megnyaljátok/harapdáljátok a szátokat, pucsítotok neki, szóval mindent elkövettek, hogy felizgassátok. De ő csak meredten bámul maga elé, aztán egy pillanatban elbukik és jól kikormol titeket. Kort is.
2019. aug. 29. 22:47
1/10 anonim válasza:
Szeretnék, de velem egy férfi se akar játszani és nem izgató a testem.
2/10 anonim válasza:
Te hány éves vagy 5? Ez milyen játék?
3/10 A kérdező kommentje:
Idén lettem 4 éves.
2019. aug. 29. 22:55
4/10 anonim válasza:
A humorod legalább jobb, mint a kérdésed :-D
5/10 anonim válasza:
Úgy vártam, hogy kormolás helyett előkerül Richard Dawkins. 😃
33/f
6/10 anonim válasza:
Erre fogod verni esténként? Full sablon klisékből összeollózott gagyi fantáziálás.
7/10 anonim válasza:
Nem értem, miért fikázzátok, izgalmas lehet ilyesmit kipróbálni. Kapcsolatban persze.
8/10 A kérdező kommentje:
Hadd fikázzanak. A látszat mindig csal. Legalább a fikázó versenyen nyerjenek. 😄
2019. aug. 29. 23:09
9/10 anonim válasza:
Colonelnek csak ez jut, minden éjszaka kiír egy idióta kérdést hogy nyáladzhasson rá.
10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Sajnos munkában nem tudok hokizni. Muszáj ilyenkor valamivel pótolni. De, ha otthon vagyok...
2019. aug. 29. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!