Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kívánom de nem akarom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom de nem akarom a szexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már 1 éve kapcsolatba vagyunk

. Már egy ideje vágyik a szexre, és már szóvá is tette, hogy mikor szexelünk. Ami nem ks problèma, inkabb az hogy félek hogy terhes lesz vagy rosszabb, szex utan elhagy. Sosem voltam még nővel o is tudja ezt. Kivanom es nagyon szeretem ep ezert nem akarom ot elvesziteni, de felek hogy eloszor benaznek es elhagyna, vagy terhes lesz, es még egyetemre jar. Nem akarom tonkre tenni se az en, sem az o jövőjét. Arra is gondolok hogy "tisztan" lepjunk hazassagba. Es ha lefekszunk egymassal lehet kesobb szakotanank es akkor 'kiprobaltuk' egymást ami kesobb lehet akadalyozna :/ .

Nem tudom mi lenne a helyes. Tudom hogy sokan nem igy gondoljak, hogy nem szexelnek, de tobbek kozt vallasi okok miatt meg tenyleg elovigyazatossagbol nem merek.

22F

2019. aug. 29. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Küld el hozzám
2019. aug. 29. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérd meg a kezét!

Nekem több ismerősöm is diplomázott terhesen/szoptatás mellett, nem lehetetlen.

28/N

2019. aug. 29. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha védwkeztek akkor nem lehet terhes.

Ez természetes h az első élőtt kicsit be vagy parázva, de ha már szóvá tette neked akkor jobb h ha minnél előbb megd*god, különben megunja és máshoz fog menni.

2019. aug. 29. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1) Használjatok óvszert.

2) Ha elhagy akkor az nem azért lesz mert lefeküdtetek, hanem éppen azért mert nem. Észre sem fogod venni, de tönkre fog menni így a kapcsolatotok. A szexhiány a tudat alól kiindulva elég alattomos dolgokra képes (türelmetlenség, viták stb.).

3) Ne félj attól, hogy "bénáznál" ha ágyba akar veled bújni a partnered akkor a jó szex feltételének az 50%-a már teljesült (a partnerrel történő szex kívánása), a másik 50%-át meg tedd hozzá azzal, hogy figyelsz rá, a reakcióra mikor hogy jó neki stb.

2019. aug. 29. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Öcsém, ott a 3,14na mellette és nem reszeli meg. Leqrjuk mi, srác. 🙂
2019. aug. 30. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
egy kicsit lehetnél tökösebb, csodálom, hogy ki mersz menni az utcára és nem parázol azon, hogy elüt a villamos
2019. aug. 30. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
ha így folytatod egyik nap arra ébredsz majd, hogy te egyedül vagy ő meg más ágyában van
2019. aug. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!