Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm szüzességét fogom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szüzességét fogom elvenni, valami hasznos tanács?

Figyelt kérdés

A20 éves szűz barátnőmmel szeretnék lefeküdni, tudnátok adni pár tanácsot, hogy mivel tehetném neki kellemesebbé az élményt?

A válaszokat előre is köszönöm 😊 24/F

2019. aug. 29. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom már utána olvastál itt magának a "menetnek", hogy legyél óvatos, csak lassan először, izgasd fel jól, mondd neki hogy szereted(ez tényleg fontos), meg persze hogy védekezzetek(ezt nem lehet eleget hangsúlyozni) Szerintem a körülmény is fontos eleme annak, hogy egy szűz lány kellemesként emlékezzen erre a "nagy" eseményre. Akár rózsát, gyertyákat is bevonhatsz a játékba, persze ha csak nem érzitek úgy, hogy túlzás.

A legjobban te fogsz rá hatni ígyis-ugyis, fizikailag és érzelmileg is. Figyelj oda rá, hogy mi jó neki, öleld meg, puszild, csókolgasd. :) érezni fogod. :) ne izgulj.

Sok sikert az elsőhöz! 🤗

2019. aug. 29. 19:49
 2/10 anonim válasza:
11%
Ha ezt itt kell kérdezned...inkább hozd össze egy igazi, tapasztalt FÉRFIvel. Ez lesz neki a legjobb élmény, nem a te maszatolásod.
2019. aug. 29. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
verd be
2019. aug. 29. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
7%
Küld hozzám majd ên adok neki! Te elhiszed, hogy 20 évesen szűz? Ugyan már! Ne menj fejjel a falnak már rég túl van rajta! Ne csodálkozz, hogy szex után nem lesz vér! ;) 25/F
2019. aug. 29. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is a barátnőd korában vesztettem el a szüzességem, egy nálam pár évvel idősebb és sokkal tapasztaltabb férfival. Már akkor is kapcsolatban voltunk, azóta is együtt vagyunk. Nálunk nagyon spontán jött, szóval nem volt sem gyertya, sem rózsa, sem semmi ilyesmi, mégis nagyon jó és romantikus volt. Kedves volt és figyelmes, nem siettetett, nem erőltetett semmit, az én tempómban haladtunk, ez szerintem nagyon fontos! A barátnődre koncentrálj teljesen, figyeld minden mozdulatát, rezdülését és ha esetleg szégyenlős, azt ne rossz néven vedd, csak legyél türelmes és óvatos! Ezek a legfontosabb dolgok. Ha persze még jobban fel akarod dobni, akkor jöhet a gyertya, rózsa, ilyesmi, de nem ezektől lesz neki mély és maradandó élmény, hanem attól, ahogyan te bánsz vele. 🙂
2019. aug. 29. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Lovagló pózban szeretkezzetek! Ha a nő szűz akkor jobb,ideálisabb ha ő irányit,ő határozhatja meg a behatolás mélységét és ritmusát.
2019. aug. 29. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Az #1-es hozzászóló tanácsait kövesd. Legyél figyelmes, türelmes, haladj fokozatosan, folyamatosan figyeld a reakcióit, hagy neki időt a feloldódásra. Egészségetekre és használjatok óvszert!
2019. aug. 29. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 nekem pont az nem volt jó. Sima misszionárius ami jó volt legelőször. Lovagloban nagyon melyre be tud menni, és elsőre lehet nem is fog tudni úgy mozogni a lány. Inkább a férfi legyen felül, ettől meg a lány mondhatja mikor álljon meg. Ez az én véleményem és tapasztalatom 😋
2019. aug. 29. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is felül legyél te! Es semmi korites h gyertya meg virágok! Attol csak stresszeli h jó teljesitmenT vársz el.
2019. aug. 29. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem olyan volt, hogy mindketten szüzek voltunk. Láss csodát nem véreztem, nem volt nagy fájdalom, jó sem volt, de utána remegtem , hányingerem volt, stb. Ha ő tapasztaltabb lett volna, biztos jobb lett volna, mert nem volt se orál, se semmi, csak fel a gumit, és szerintem neki fontos volt, hogy végre ne legyen szűz. csak lassan, óvatosan, te legyél felül, és nedvesítsd, simogasd, csókold mindenhol … egy kalappal! Éljen a fiatalság … jajjjj de megy az idő :)
2019. aug. 30. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!