Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes valaki teljesen le mondani a szexről?
Római katolikus papok például
A Görög katolikusok élnek nemi életet
hát, én mindig azt mondom nem csak a szex miatt keresek kapcsolatot, első sorba fogadjon el valaki szeressen jóba rosszba.. De hogy a szexről nem mondanék le az 100%. Sőt, napi igényem lenne rá. Erről is szól egy kapcsolat, persze nem a szex a leg nagyobb lényeg, de én akárhogy is a szeretetet tartom előnybe, én képtelen lennék lemondani róla ha lenne barátnőm végre..
18f
6os vagyok, nem tudom mire pontoztatok le :D
Nem hogy inkább írnátok egy privátot hogy mi a baj, nem inkább funból pontozzuk le.. :D Cool
Ha tetszik ha nem, a szex egy természetes dolog, nekem se az lenne a leg fontosabb ha lenne barátnőm, de nem mondanék le az élvezetekről, akárki kér rá. És igen, naponta lenne rá igényem, de nincs barátnőm, sajnos senki se ismerkedik velem.
18f, le lehet pontozni megint...
NEM! A szex ugyanolyan alapvető biológiai igény mint az evés, ivás, vagy az alvás. Próbálj meg lemondani valamelyikről.
Bár a szexualitás tudatos elfojtásának a tünetei lehet nem jelentkeznek azonnal, de a tudat alól feltörve befolyásolni fogják a cselekeidet, bele pont nem halsz, de mentális problémákhoz fognak vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!