Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha direkt a hajatokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha direkt a hajatokba èlvezne a pasitok miközben megkérted hogy ne tegye, szakìtanátok?

Figyelt kérdés
Ez történt 3napja azóta nem szól hozzám.
2019. aug. 29. 09:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 nyilván... De az a gáz hogy 31 vagyok ès 10éves kapcsolatban èlek. Menyasszonyom van... De ilyen ez kikeszit a munka. Sőt a f4szom kivan mindennel.
2019. aug. 29. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Azért vagytok ovisok mert itt hisztériáztok kérdező... Beteg a tudod kid, hogy ilyen selejtet szült a világra, mint te :)
2019. aug. 29. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

31 évesen ilyen hozzáállással csoda h van egy 10 éves kapcsolatod és igent mondták neked mikor először Te térdeltél ...

Nyugi lagzi már nem lesz.

A munkai gondot nem lehet haza vinni

Az otthoni konfliktust még nem viszed munkába. Mindennek meg van a maga helye és ideje. Azért mert ki készít a munka még fáradt ideges vagy még nem jogosít fel arra hogy a párod hajába verd a pötsöd. Akkor se amikor ő 1x és nem direkt be nyult a popódba.

Elárulom hogy 9 év múlva rendszereséén kell járnod Urológiai vizsgálatra ahol a Férfi doktor úr fog a seggedben turkálni hogy vizsgálja a prosztatad. Addig jobb ha barátkozol az érzéssel

2019. aug. 29. 10:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves szeder málna olvass èrtelmezz. Nyilván nem vertem bele az asszony hajába... Előbb válaszoltam valakinek arra h kamu az egesz. De verd a melled nyugodtan :)
2019. aug. 29. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nyilván nem vertem bele az asszony hajába...."

Akkor kivel tetted azt 3 napja, amit a kérdésedben leírtál?

2019. aug. 29. 11:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nem írtad hogy kamuztál .

Szóval akkor miről is szól a kérdés ?

Mert a leírták alapján 3 napja Te direkt a csajod hajába élveztél holott megkért rá hogy ne tedd. Erre jöttél azzal de hogy Ő meg a popódba nyúlt igaz az nem direkt volt..

De akkor most mi a tosz van?

2019. aug. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!