Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti letérdelnétek több férfi elé cumizni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 08:00
11/20 anonim válasza:
Én csak egy embert szopok le, a barátomat. Ő meg nem aláz meg azzal, hogy térdelnem kell előtte :)
12/20 anonim válasza:
#11: Szopnál Te mást is, ha lehetőséged lenne rá.
13/20 anonim válasza:
#12 te teljesen hülye vagy? Nem mindenki olyan ribi mint a te nőid.. Jah hogy nincs egy sem? :D képzeld én hűséges vagyok, bár ahogy látom te ezt a szót nem ismered
14/20 kisördög1 válasza:
Lányok, hogy alakult ki ilyen többes, elmesélnétek hogy történt?Kikkel, hol, milyen szituban?
15/20 anonim válasza:
Igen! Nagyon izgat a dolog! 25L
16/20 anonim válasza:
Nem tennék ilyet. Én is csak a barátomat szopom le, #11 viszont azzal nem értek egyet hogy a térdelés megalázó. Barátom térdeltetett már és mind a kettőnknek izgató volt.
17/20 anonim válasza:
Akit izgat, az hány férfivel képzelné ezt el?
Ha valaki akar róla beszélni, írhat privit is hogy ne ide piszkítsunk.
18/20 anonim válasza:
11# az hogy letérdelsz a pasid elé abban semmi rossz mincs, teljesen normális, mindenki csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!