Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jussak el a szexig?
Figyelt kérdés
Nemsokára suli és vannak,bétrabb,bevállalósabb osztálytársaim,akik már utaltak arra,hogy sz*pnának.mellette kedvesek is és szépek.Hogy jussak el az orálig/szexig?2019. aug. 29. 00:04
1/6 anonim válasza:
Ha gondolod írj nekem privátot, összehozzuk, segítek :))
Persze attól is függ, mennyi idős vagy :) F/24
2/6 anonim válasza:
Hát, közeledj te is, utalj rá te is, bár én sose csináltam ilyet... Bár amilyen magányos vagyok, most kivételesen lennék a helyedbe, kezdem unni.. :/ Bár budapesten talán nekem is lenne esélyem ki tudja XD
18f
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. aug. 29. 00:17
4/6 anonim válasza:
Nincs mit :) Ha továbbra se fogad el engem senki akkor ide is küldhetsz egyet bakker :/
5/6 anonim válasza:
ha már utaltak rá, akkor ők megtették az első lépést, már akkor neked kell kezdeményezni. Ezt sajna neked kell megtanulni, gyakorlat teszi a mestert
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. aug. 30. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!