Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj ha vki 10 hónapot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha vki 10 hónapot vár az első szexig?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 22:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Ki mondta h baj? mindenki addig vár ameddig akar.

L

2019. aug. 2. 22:49
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
mert dedós. Egy kapcsolat onnantól kapcsolat, hogy van testiség. Amíg nem tudom milyen az ágyban az összhang, biztos hogy nem tudja komolyan felkelteni a figyelmem, plusz az egészet úgy értékelném hogy csak tudatosan szívat, vagy nem vonzom testileg eléggé. Mivel van elég lány aki majd megőrült értem ilyen szempontból, ezért elég rövid úton lapát lenne. Egyszerűen a testiség a kapcsolat része ha elmúltál 16 éves.
2019. aug. 2. 22:51
 3/18 anonim ***** válasza:
18%

#2 folytatva...

tehát természetesen nem "baj" ha találsz egy aszexuális balekot, de ezzel kizárod a normális férfiak 95%-át, tehát önmagadat szívatod meg, mert ezt tényleg csak egy balek tolerálná.

2019. aug. 2. 22:53
 4/18 anonim ***** válasza:
20%

Van igazság a 2-es válaszában.

Egy felnőtt ember nem halogatja 10 hónapig a szexet, hacsak nincs takargatni valója...

2019. aug. 2. 22:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Itt sztem egy balek van. Khm(60%)
2019. aug. 2. 22:56
 6/18 anonim ***** válasza:
61%

a válaszodból kristálytisztán lejön hogy tényleg egy dedós vagy. Szóval végülis jó, ha vársz még a szex témával, mert nem vagy hozzá elég érett. De normális szexuális kultúrával rendelkező, érett fiataloknál 3-4 talin vagy héten belül megtörténik, mert odáig csak haverkodás.

2019. aug. 2. 23:00
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
attól függ hány éve vagy, mert ha tini vagy és ez lesz az első akkor nem gond. de ha egy 25 éves nő mondaná az már probléma
2019. aug. 2. 23:01
 8/18 A kérdező kommentje:
#6 én nem mondtam h rólam szol a kerdes
2019. aug. 2. 23:03
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

Magaddal foglalkozzál, veled minden rendben? Mindenki maga alakítja az életét. Akár szenvedni akar, akár boldog lenni az az ő dolga.

Amúgy fogalmad sincs a szexualitásról. Aki 10 hónapot kibír, ott valami nincs rendben ahogy előttem írták. De ha rendben is voltak a dolgok, 10 hónap után elég nehéz lesz visszaállni a rendes kerékvágásba. Ha nem veri ki magának, vagy nem kur félre.

Az ilyennek minek partner? Hogy tönkre tegye az életét? Foglalkozzon inkább kutyával, azt törvényesen kasztráltathatja.

2019. aug. 2. 23:39
 10/18 anonim ***** válasza:
6%
Bajnak nem baj, max nem nagyon van olyan faszi aki eddig vár. Én is csikorgattam a fogam, amikor mondta a barátnőm, hogy 4 hónapig csak szájjal dolgozhatom meg és ennyi. Folyton arra gondoltam, hogy mire lejár a 4 hónap szakít, és nem volt dugás csak nyalás. Mondjuk nálunk jól alakult.
2019. aug. 2. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!