Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha vki 10 hónapot vár az első szexig?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 22:48
11/18 anonim válasza:
Bizonyos kor után már kevés faszi lesz aki vár rád...megesik, de egy felnőtt kapcsolatnak normális része a szexuális élet. Pár hét alatt is ki tudod deríteni, hogy mit akar a másik. Meg ha szerelmes vagy, akkor hajrá, adjunk az élvezeteknek:)
Én 1 hónap után odaadtam magam szűzen, igaz szinte naponta találkoztunk, de nem bántam meg:) 21 voltam akkor.
Lány vagyok.
12/18 anonim válasza:
10 hónapig?😂
Kezeltesd magad, majd nem 1 évig ugye? Ébredj már fel!
13/18 anonim válasza:
Szerintem,aki 10 hónapig akar várni a szexszel,az nem is akar szexelni,és csak egy nyűgnek érzi.
14/18 anonim válasza:
Ha még szűz vagy és fiatal, akkor 1x talán belefér. Más esetben indokolatlan. Ahogy írták jóval rövidebb idő is elég kell legyen, hogy eldöntsd akarsz-e szexet az adott pasitól. És a kérdések 99%-a saját problémát takar. Bár a válasz szempontjából ez lényegtelen, de mindenki azt gondolja alapból, hogy rólad van szó.
15/18 anonim válasza:
Jaajjjj xd
10 napíg nem vàrnék senkire.
Nem, hogy 10 hónapíg.
Ilyenkor ha màssal hempereg a "pàrod" ne csodàlkozz.
16/18 anonim válasza:
Wow, írd le az igazat és lehúznak 0%-ra. Takonyharcos taktika...
17/18 anonim válasza:
Nem baj, én ismerek olyan párt, ahol az egyik fél aszexuális, a másik leszbikus és még sosem szexeltek, pedig 2 és fél éve együtt vannak...Amúgy meg, mindenkinek a magánügye, mennyit, mikor és mettől szexel, nem minden ember egyforma, bár ezt a GYK-nak hiába magyarázod, ők igazi hódító lepedőakrobaták.
18/18 anonim válasza:
Amúgy pont nem régen hallottam egy sztorit, hogy a csaj meg a srác valami 5 éve együtt voltak, de a lány vallásos volt és esküvőig no szex. Na ehhez mit szólnátok? Maga a barátja testvére mondta, hogy sosem aludt ott a lány. Pedig lecsekkoltam és szép a csaj amúgy, a pasi pedig annyira nem, de ezek szerint legalább megértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!