Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kiverni a fejemből?
Pár hónapja jött egy új kolléganő az osztályunkra. Jófej, vicces és még jól is néz ki. Egy közös, italozós este után kicsit jobban egymásba gabalyodtunk, volt egy kis csók. Aztán megbeszéltük hogy ebből nem lesz semmi, mert ő kapcsolatot szeretne, én viszont azt hogy legyünk jóban mint eddig csak szexeljünk is. De ne keverjünk bele érzelmeket. Azt mondta h ő erre képtelen lenne úgyhogy felejtsük el h bármi történt.
Az a baj hogy én azóta se tudom kiverni a fejemből. Már a puszta jelenléte beindít, elkerülhetetlen a találkozás és ez hihetetlenül frusztrál szexuálisan meg feltüzel.
Próbáltam azóta más lányok felé közeledni de valahogy nem megy, mindenkiben csak a hibát látom és így nem jön össze semmi.
Szerintetek is azért van mert nem tudtam megfektetni és ez bosszant? Mennyi idő még míg végre tovább tudok lépni ezen?
ha a fejedből nem tudod kiverni, akkor verd ki a fa... :)
bocs, nem tudtam kihagyni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!