Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem enged el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged el?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, megszerettem mint kiderült ő csak szexet akart, tudjátok szokásos sztori.

Megtörtént többször is, jó volt úgyhogy úgymondd egy szexkapcsolat lett belőle.

Én úgy döntöttem már nem kérek ebből, elég csúnyán átvágott nem is egyszer amikor én éreztem iránta valamit, úgyhogy már nekem megalázó hogy azok után még bármilyen kapcsolatot létesítek vele.

Ő nem érzett irántam semmit, hiába a szép szavak ezt tettekkel többször is bizonyította.

Akkor most mégis amikor látja hogy nem érdekel, miért próbálkozik tovább?

Nem zaklat egyáltalán, de elég sűrűn keres(ne) sikertelenül, mert nem szoktam neki visszaírni, most is próbál hülyíteni az dumával amivel régen, szerencsére már megjött az eszem, na de ha látja hogy már én ezt teljesen befejeztem mi a görcsnek irkál még mindig? Oké, értem hogy kanos, de ő maga is látja hogy többszöri próbálkozása is sikertelen, és nem leszek hülye mint régen.

Plusz régen is volt mással is "mellettem" akkor most miért nem megy máshoz?

Ő miért nem engedi ezt el?

Megvoltam, át tudott kúrni, és ennyi.

2019. aug. 28. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nevezzük férfiúi hiúságnak. Nem tudja elviselni hogy Te szakítottál vele,annak ellenére hogy részedről volt érzelem is a kapcsolatban .Valószínűnek tartom ha visszamennél hozzá,pár menet után látványosan dobna.Persze ez csak egy teória...
2019. aug. 28. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
19%

Nem fogom követni ezt a kérdést, de az ilyen r*cok akik szexkapcsolatba mennek, minek sírtok itt naponta? Ti vagytok akkor k*ák hogy belementek, akkor gondoltátok volna meg előtte, most a végeredménnyel csak meg tudtok bírkózni, ha már örömmel belementetek :)

18f

2019. aug. 28. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kihívás voltál akkoris, most is. Ha megdug, mosolyog és ennyi. Most sem akar tőled mást, ebben nyugodt lehetsz. Ha nem hagy békén, akkor csendben maradni nem jó módszer, hajtsd el a pics.ába!
2019. aug. 28. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem Tiltod le a profilját, számát e-mailt?

Ha valóban nem akarsz tőle semmit szakíts még vele minden kapcsolatot . Lehetetlenítsd el...

Valószínűleg azért próbálkozik mert nem jön össze neki a másik csaj aztán hátha be adod a derekad

2019. aug. 28. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyilván tisztában vagyok vele hogy semmi mást nem akar, csak azzal nem voltam hogy miért nem megy már máshová, köszi a válaszokat.
2019. aug. 28. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert pár menetre még jó lennél neki
2019. aug. 28. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Már rég elengedett, még akkor amíg tartott a "kapcsolatotok". Nem túl nagy erőfeszítés neki rádírnia egy üzenetet - hogy még melletted más lányoknak is megteszi valamelyik csak bejön alapon.

Te nem engedted még el magadban. Ha így lenne akkor nem morfondíroznál a kérdésen. Ne kergess magadban hiú ábrándokat, pont úgy nem akar semmit tőled csak szexet, újramelegítve sem finomabb egy étel ha elsőre nem ízlett. Zárd le magadban, ne hagyj kiskaput, írj neki vissza, bocs, ne keress többet és nézz más férfi után.

2019. aug. 28. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Hidd el leírtam neki, és tisztában vagyok a saját érzéseimmel:)
2019. aug. 28. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
azért keres, mert ő akar lenni a győztes, az irányító és piszkálja a csőrét, hogy te ott merted hagyni
2019. aug. 29. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!