Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok. Nők egy része miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok. Nők egy része miért prűd ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Megjátszás?

N

2019. aug. 28. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Én is az előttem szólókkal értek egyet 👍
2019. aug. 28. 14:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez hasonlit arra mikor hol a k#vák kellenek hol meg a visszafogottabb lanyok. Egyszervez baj egyszer az
2019. aug. 28. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk itt a lepontozósok nagy része eddig csak fényképen látott nőt.És valószínűleg egy darabig így is maradnak......
2019. aug. 28. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit más témájú választ írok...

Nos,most ne a férfiakkal törődjünk,más tészták most...fókuszáljunk a nők egy részére..kinek nem inge...mindenki tudja már...

Leírja pl Piroska válaszként,hogy imádja ha a pasi felpofozza,leköpi,fojtogattja szex közben.Szerinte ez tök rendben van.

János fel tesz egy kérdést a lábfétisről.

Piroska válasza:Beteg aberráció,fúj,undoritó!!34!!!444!

Akkor ki is a hunyó?Nem csak a férfiak hunyók,hanem a nők is.És nem prűdek,itt senki sem,hanem álszentek.A saját extrém fétisük teljrsen normális,de a másik emberé beteges...

2019. aug. 28. 14:54
 15/19 A kérdező kommentje:
14# ehhez szokj hozza.
2019. aug. 28. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

> Ha valaki olyat ir egy kerdeshez hogy pl megdugnatok-e egy hazas asszonyt, minden ferfi igent ir

Nem, én nem írok igent. Ahogy sokan mások sem. De nyugodtan általánosíts, mindenkinek jogában áll idiótának lenni.

2019. aug. 28. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
17%
#7 vagyok: amugy volt egy kerdes korabban hogy ‘lanyok ti szexelnetek penzert ha nagyon meg lennetek szorulva anyagilag?’ Es kajak nezd meg 10/9 no lazan csuklobol ravagta hogy persze hogy szexelne penzert:DDDD (=prostitucio) es akkor en vagyok a ribi:D meg prudek az itteni nok:D ahha. Vicc mi megy itt az oldalon olyan ellentmondasok vannak es mindenki itelkezik holott semmivel se szentebb mint a masik
2019. aug. 28. 15:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Persze hogy rávágja. Provokál. Azért .
2019. aug. 28. 15:25
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem probokacio az a szomoru:D sokan indoklast/kommentart is irtak nezd csak meg. Es a valo eletben is ez a tapasztalatom, ijesztoen sok ismerosom megy bele hasonlo csabito ‘csak egyszeri’ alkalmakba..
2019. aug. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!