Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Más lányok előtt mennyire vagytok szégyenlősek?
Figyelt kérdés
meztelenség2019. aug. 27. 10:22
1/11 anonim válasza:
Nem vagyok, nincs mit szégyellnem. Ez persze nem magamutogatást jelent.
2/11 anonim válasza:
Nagyon, mint mindenki más előtt. Nem mutogatom az undorítótestem.
3/11 anonim válasza:
Egyaltalan nem vagyok szegyenlos
4/11 anonim válasza:
Én szégyenlős vagyok, de pl. egy edzés utáni zuhanyozást kibírok.
L
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán. Miért kéne annak lenni?
6/11 anonim válasza:
Mivel elégedett vagyok magammal, ezért nem mondanám magam annak.
Az is igaz, hogy mondjuk az alsóneműt már nem szívesen veszem le mások előtt, de mondjuk az uszodai zuhanyzóknál ez sem zavar.
18/L
7/11 anonim válasza:
Nem csak lányok elött nem de ugy alapból mások elött sem vagyok szégyenlős
8/11 anonim válasza:
Nagyon. Gondolom, ha jó testem lenne, másképp lennék vele.
9/11 anonim válasza:
Én semennyire. Edzés után mindig meztelenül mászkálunk az öltözőben, semmi szégyenlősség nincs bennem/bennünk
10/11 anonim válasza:
Van aki igen, attól függ mennyire képes elfogadni saját magát. A többség viszont pont annyira mint a férfiak, öltözőben, orvosnál stb. levetkőznek, de direktben nem feltétlenül szeretik mutogatni magukat más nők előtt (kivétel mindig erősíti a szabályt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!