Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom minden áron édeshárm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom minden áron édeshármast akar (én+lány+ő) de félek mi lesz utána?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Emiatt gyozkod már egy ideje és azt mondtam atgondolom. Első sorban engem nem izgat a női nem, így az a része nem érdekel. Ha azt szeretné, letapizom meg lesnárolom a csajt de többet nem szeretnék vele csinálni.

Viszont szerintem ha mondjuk ő megdugná a csajt nem tudnék rá ugyanúgy nézni utána mert nagyon zavarna :( felek ettől és attól is hogy utána mára nem lesz ugyanolyan a kapcsolatunk.

Én szexben nyitott vagyok nagyon, viszont szerintem nem bírnám nézni hogy megb*sz egy másik lányt vagy hogy egy másik lány csinal vele bármit is.

Csinált valaki már ilyet? Milyen volt hogy zajlott? Mi lett a következmény, milyen érzés volt?

Nagyon szeretem öt és nem vagyok az osztoszkodó tipus. És bár tudom ez egyszeri alkalom lenne félek milyen hatással lenne a kapcsolatunkra.

2019. aug. 26. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ritka undorító, önző, rámenős pasid van.
2019. aug. 26. 19:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy neki hogy esne ha előtte megdugna téged egy másik pasi. Hátha felfogja hogy amit kér az nagyon nincs rendben. Ha ezt is normálisnak tartaná akkor pedig nagy a baj fejben.
2019. aug. 26. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, hogy hány évesek vagytok és mennyi ideje jártok. De szerintem fiatalok és max 3 éve. Ergo most rúgd ki, mielőtt több időt vesz el az életedből. Semmiképp ne menj bele. Szerintem az a smárolás is durva volt, ő sem csőrzne a buz! ismerősével a kedvedért, nem?
2019. aug. 26. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy undorító, önző szemét. Normális férfi, aki őszintén szereti a barátnőjét eszébe sem jut ilyesmi!! Egy párkapcsolat KET emberből áll, se többől, se kevesebből. Konkrétan arra kér, hadd csalhasson meg a szemed láttára. Gusztustalan. Ha az én barátom hozakodna elő ilyen degenerált ötlettel és ráadásul ilyen paraszt módon rám akarná erőltetni, abban a pillanatban repülne.
2019. aug. 26. 21:12
 15/16 A kérdező kommentje:
22 és 25 évesek vagyunk, 5 éve vagyunk együtt
2019. aug. 26. 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor már most 5 évvel többet töltöttél el mellette, mint kéne. Tipli. Jobb nem lesz és nem is fog megváltozni.
2019. aug. 26. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!