Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm küldött egy képet, ahogy az uj pasijat lovagolja, es ala irta, h kar, h en szar voltam az ágyban. Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 15:07
22/30 anonim válasza:
Küldj neki vissza egy képet, ahol 2-3 meztelen csajjal vagy, hogy szerintem is jobb nélküled.
23/30 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt neki annyira jó, viszont cukkolni akart. Ha ugrasz rá, elérte a célját. Írd vissza neki, hogy jobb is így, mert azóta te is találtál egy nőt, akivel neked is ezerszer jobb, mint vele. De azért köszi, hogy gondolt rád.
24/30 anonim válasza:
Nem semmi kép, jó feneke van a kis ribinek. :)
26/30 Vincent90 válasza:
Átküldöd nekem is priviben?
28/30 anonim válasza:
Olyan 8-10-20év múlva az összes ilyen nő valahonnan előkerült.Csak szólok.
29/30 LazyJones válasza:
Trollkodd szét. Amikor egyik exem közölte szakítás után, hogy míg velem volt, azt se tudta, mi az az orgazmus, csak annyit válaszoltam rá, hogy jobban kellett volna figyelnie - én minden alkalommal megmutattam. Na, az után valahogy nem volt kedve mellet döngetni.
30/30 anonim válasza:
Elküldenéd nekem is, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!