Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire szokatlan vagy beteges?
Figyelt kérdés
Nagyon fel tudok izgulni a női combokra, minden vágyam hogy ráélvezzek. Csak én vagyok így ezzel?2019. aug. 26. 10:32
1/7 anonim válasza:
Teljesen normalis.En meg a noi labfejekre,talpakra.En sem vagyok beteg,csak van jo par prud ember.
2/7 anonim válasza:
Teljesen jó. Izgató két szép izmos női comb még lány szemmel is. Dg.
3/7 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy kinek mi volt az első olyan élménye gyerekkorában, ami igazán felizgatta. Én pl. a női hasra izgulok fel, mert az osztálytársamért a nővére ment el sokszor az iskolába, és haspólóban járt legtöbbször.
5/7 anonim válasza:
Miért lenne beteges, jogszabály nem tiltja, egészségre nem ártalma, Nagyon sok férfit izgatják a női combok. Van akinek a fenék, másnak a mell, harmadiknak a has, s van akinek a combok, lábak tetszenek - s van akinek mindegyik egyszerre :)
Egészségedre, de a "végjáték" előtt használj óvszert.
6/7 anonim válasza:
Ha nem a nők combja izgatna, akkor mégis mi az ami a nőkben tetszene?
Az adja az egyik nőiességet a szép comb.
Egy csinos, formás comb minden férfinak tetszik.
7/7 anonim válasza:
Egy csinos, formás comb engem is be tud indítani. De sohasem vetemednék arra, hogy a markomtól menjek el, amikor ott van a nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!