Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dirtyrouletten már fizetett valaki elő?
Az érdekelne leginkább hogy ha ugye kiválasztjuk hogy csak nőket akarunk az péenzbe kerül. És 1 hetre befizetnék. Kb. 2000 Forintom bánná. Pusztán az a kérdésem ha ez megtörténik az egy hét leteltével lejár (az lenne a legjobb) vagy a kartya adataim megadása után automatijusan vonja le minden héten a pénzt? Ha azbelőbbi akkor kipróbálnám.
UI.: Köszönöm, minden rendben van a szexszuális életemmel csak ezt kívancsiságból kipróbálnám hogy random csajjal egyszerre..... Szoval ertitek. :D
Nem ismerem az oldalt, de én régebben regisztrálni akartam egy ilyen oldalra... Az átdobott egy másikra, ahol kérte a kártyaadatokat, persze nem az első szolgáltatásra...
Ott is kb lehetetlen volt a lemondás... "írj e-mailt és akkor töröljük" kategória. Inkább letiltottam a kártyát és kértem másikat. Még jó, hogy ez csak netes fizetésre használható debit kártya, amin nem tartok sok pénzt, csak amennyi éppen kell. De akkor is át kellett írni abban a pár havidíjas szolgáltatásban a kártyaszámot, amire még használom. Kellemetlenség, idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!