Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon ciki az ha kiderül egy neked tetsző fiúról, hogy még nem volt barátnője, és még szűz?
Figyelt kérdés
Én ismerkedem egy nagyon aranyos, és szép lánnyal. De kicsit cikinek tartom azt hogy nem volt még barátnőm, és emiatt béna vagyok az ismerkedésben.
A lány 19 éves én pedig 22 vagyok.
2019. aug. 25. 21:30
12/15 anonim válasza:
Rengeteg fétis létezik, nekem pl. ez :)
13/15 anonim válasza:
Ebbe semmi ciki. Én srác vagyok eddig egyetlen barátnőm volt. És az ciki ha 18 éves létremre egy barátnőm volt csak visszahúzódó vagyok és féltékeny tipus?
14/15 anonim válasza:
Szia 24 vagyok és szűz.
Hidd el értelmes nő meg fogja érteni. nekem is megvan rá az okom sajnos (nem mérettel van bajom), sajnos az emberek rosszul bántak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!