Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi az a pénisz méret ami alatt már szerintetek kicsinek számít és mi az ami felett már nagynak? (hossz, átmérő)
Figyelt kérdés
Csak nők válaszát várom. Kort is írjatok légyszi.2019. aug. 25. 21:07
11/22 anonim válasza:
15/3,5 alatt kicsi 19/5 fölött nagy
22N
12/22 anonim válasza:
#5 Bocsánat hogy F.ként válaszolok.A 22/6 reálisan max 19/4,3 igaz meg lehet mérni normàl testalkatnàl 20-21cm nek.Egy valódi 22re minimum 4szer rà kell tudni fogni 4ujjas markolással egy átlag 1,5cm es ujjszélességű nőnek nem beszélve a finom 1,3 és nagyon finom 1-1,1 ujjú nőnek.Tudom mert nőismerőseim kezét megmértem.
14/22 anonim válasza:
Mesecsatornán mindig hallom -Nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya! :) Bocs F.vagyok.
15/22 anonim válasza:
Sok okos hogy mondja 10-11 az már mikropénisz :) Én voltam 10-essel, 19-essel is, 19-est egyértelműen jobban érezni, de ha jól használják nekem egyikkel sem volt bajom. Mikropénisz 7 cm és alatta van.
16/22 anonim válasza:
Inkább te ne okoskodj.
Urológust kérdeztem személyesen erről és ő mondta hogy "11 cm alatt már gond van"
Kinek van 7 cm mereven szted?
10 éves gyereké akkora.
Nem lehet bevezetni a hüvelybe akkorát.
17/22 anonim válasza:
Neked nem kéne okoskodnod, ha ilyen buta vagy. Biztos odamentél egy urológushoz csak úgy aztán megkerdezted, hogy hé amúgy mekkora a mikropénisz? Jajajajaj máshol hazudj. Akárhol megnézed ~7 körült írnak. Kinek akkora? Többnek mit gondolnád.
18/22 anonim válasza:
Amúgy hogy a kérdésedre választ kapj kérdező, amíg kétszámjegyù a farkad cmben nincs baj, 18 nekem már túl nagy viszont.
21/N
19/22 anonim válasza:
17.
Más okból voltam vizsgálaton, magánrendelésen, és képzelt el megkérdeztem, de ostoba.
7 cm-t bulvároldalakon írnak, ami hiteltelen.
Ez viszont nem egy bulvároldal, hanem egy tanulmány amit orvosok írtak.
Itt is 11 cm alja (táblázatban van)
20/22 anonim válasza:
Streched tudod mit jelent? Feszített/nyújtott, úgy mindenkinek nagyobb, nem 'normál' merev mérésekről van szó, de ha még mindig nem hiszed el, és csak nyomod a hülyeséget, [link] Wikipedia is hazudik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!