Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi az a pénisz méret ami alatt már szerintetek kicsinek számít és mi az ami felett már nagynak? (hossz, átmérő)
Figyelt kérdés
Csak nők válaszát várom. Kort is írjatok légyszi.2019. aug. 25. 21:07
1/22 anonim válasza:
Csak "nők" hehe azt hiszed a bzik nem ugranak erre hisz tudják, hogy mindegyik válaszolónak küldöd a farok képed...
2/22 anonim válasza:
11/3 alatt túl kicsi, és 18/4.5 felett túl nagy. De ez csak az en véleményem.
3/22 anonim válasza:
Nekem kb. 15/4,5-től már OK, túl naggyal még nem találkoztam, de szerintem olyan 22/6 lenne a határ.
4/22 anonim válasza:
7-8 alatt kicsi. 18-9 felett nagy.
5/22 anonim válasza:
22/6 lenne a határ? Nem szívem tévedsz. Ezt már nem élnéd túl. A nyakadig kettészakadsz hosszában a gerinced mentén. :D
6/22 anonim válasza:
Nem a méret számít, hanem az hogyan használják!
Miért lényeges ennél a kérdésnél az adott hölgy életkora?
7/22 anonim válasza:
4#
7-8 alatt kicsi mi?
11 cm alatt már orvoslilag is kicsi, azaz mikropénisz, csak szólok.
7-8 cm-el nem lehet aktust létesíteni sem.
9/22 anonim válasza:
Hát akkor áldásom a vaginádra és arra az ivargerendára. :D
10/22 anonim válasza:
18/6 alatt kicsi
Nincs olyan hogy túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!