Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vörösesbarnás a heréje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vörösesbarnás a heréje és a combja?

Figyelt kérdés

Az új pasimmal szexre került sor, de olyat tapasztaltam, amilyet eddig még nem.

Orális szexnél láttam meg, hogy az egész herezacskója és a combjainak belső felső része vörösesbarnás. De úgy az egész, nem csak foltokban. Nem volt büdös, vagy rossz íze, így nem is lett volna zavaró, ha nem látom meg.

Mi lehet ez? Gomba, fertőzés, vagy kikopott ott, esetleg kipálott a melegtől?

Találkozott már valaki hasonlóval?

2019. aug. 25. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ilyet még nem láttam én se.

Esetleg a nagy melegben bepállott? De akkor viszketne is neki nem ?

2019. aug. 25. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Egyértelműen gomba. Vigyázz ne kapd el és neki is hívd fel rá a figyelmét, amúgy milyen igénytelenség már így nővel lenni? Meg te is szólhattál volna neki... lekezeli elmúlik 1-2 hét alatt és most nem éghetne a pofája miatta, erre nyugodt szívvel még kockáztatja, hogy te is elkapd, hát szép.
2019. aug. 25. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem gomba hanem izzadós típus és a meleg miatt kicsípi neki az izzadság és kivörösödik a bőr. Ha hintoporozza vagy megszűnik a kánikula akkor már nem lesz olyan neki sem.
2019. aug. 25. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Az izzadás az piros , mert ugye kicsípi az izzadtság és kipirosodik viszont a gomba az pont ez a vörösesbarnás.
2019. aug. 25. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá nála hogy mitől olyan ,mondd hogy sose láttál még ilyet . Vagy valami ... Tőled kérdezd mi a helyzet a fütykössel mi még csak 1 képet se láttunk róla ,honnan tudjuk mi baja van ? :p
2019. aug. 25. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kérdezd, eg tőle, mert lehet h nagyon izzadt és ha összedörzsöli a combjait akkor piros/vörös lesz.
2019. aug. 25. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Vörinek becézheted.
2019. aug. 25. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Gombinak is lehet becézni.
2019. aug. 25. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gomba, ahol érzékenyebb bőr van hogy az izzadás/surlódás kikezdi. Nekem lányként ilyen a bőröm pár helyen és nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Bőrgyógyász tud jó beavatkozásokat amik tudnak halványítani rajta de elég drágák ezek a kezelések.
2019. aug. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!