Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mennyi legyen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyi legyen egy lánynak a szexigénye?

Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 13:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Semmit nem ér, nem elégít ki se rövid, se hosszútávon.
2019. aug. 25. 14:09
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Akkor próbáld meg elérni, hogy többször szexeljetek a pasiddal :) Én akkor nem tudok nemet mondani a barátnőmnek, ha ribis ruhákba öltözik, pl. van egy kis testhez tapadó, aranyszínű felsője, zsinórtangája, seggvillantós rövidnadrágja stb.
2019. aug. 25. 14:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha lenne pasim, szexelnék vele...
2019. aug. 25. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Akkor most fognak özönleni a kéretlen privátok :D.

Amugy meg nem tudod befolyásolni...ugyanugy egyén függő, mint hogy valaki szereti a pacalt enni minden vasárnap, valaki meg évente 2x.

Nekem pl 1 komoly kapcsolatom volt eddig. Az elején elég sokat csináltuk kb heti 4-5 napon, ãltalában 2 menetet, vagy reggel meg este is. Aztán szépen csökkent mindig. A végén kb 5év alatt eljutottunk átlagba a heti 1x 1 menetig. Én megőrültem olyan kevés volt, de a csajnak meg nem volt rá ingere:/ hiába voltam jó, úgy csináltam, ahogy neki a legjobb volt, hátha többször lenne kedve, de nem ért sokat a dolog. Szóval....ha szexuális difi van, akkor az tud konfliktust okozni bőven..

2019. aug. 25. 16:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező kommentjeiből ítélve nem annyira "kéretlenek" azok a privátok...
2019. aug. 25. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát, első sorba szerintem az a lényeg hogy szeressen. Ha szeret és elfogad, akkor jöhet a szex, akkor nekem lenne naponta igényem rá, és ahogy kérdezted még, nekem az is tetszene ha kezdeményezne, egy barátnőm volt de kicsit se láttam volna hogy akarna, sose kezdeményezett. Remélem ha lesz következő aki elfogad, ő majd fog szeretni is és kivánni is.

18f

2019. aug. 25. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Lábfétist kedvelje. Ennyi.
2019. aug. 25. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet szabályozni
2019. aug. 25. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!