Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy lány szexkapcsolatba kezdene szingliként?
Figyelt kérdés
Addig ameddig meg nem találja az igaz szerelmet...?
Elfogadható, ha ki akarja elégíteni a vágyait?
2019. aug. 25. 09:52
11/26 anonim válasza:
én is így élek, semmi baj nincs ezzel
12/26 anonim válasza:
Nem elitélendő! Neki is vannak vágyai, nyugodtan kielégítheti! Nem élünk már a középkorban!
13/26 anonim válasza:
Szerintem ez nem nem kérdésé. Engem lányként zavarna, ha egy fiúról kiderülne, hogy a teljesen testi alapon, érzéknek nélkül tudja kezelni a szexet, mert tőlem nagyon idegen ez a mentalitás. Manapság viszont a legtöbb ember nem így gondolkodom erről, nem zavarná ha egy kapcsolat elején kiderülne.
14/26 A kérdező kommentje:
Nekem is érzelmek kellenek hozzá, de már nagyon régóta nincs senkim és még nem klimaxolok, szóval vannak igényeim az intimitásra.
2019. aug. 25. 11:55
15/26 anonim válasza:
Igazából nem gáz, de így jóval kevesebb az esélye hogy lesz valakid hosszú távon is. Gondolj csak bele. Én biztos nem jönnék össze olyan nővel akit az ismerkedésünk alatt más kezelget.
16/26 A kérdező kommentje:
Megszakítanám a szexkapcsolatot, ha kilátásban lenne egy olyan férfi, aki komolynak és hosszútávúnak ígérkezik...
2019. aug. 25. 12:14
17/26 anonim válasza:
Az furcsa, hogy már eleve így áll hozzá bárki,aki egyedülálló, hogy ez szexkapcsolat lesz. Kivéve, ha házasságban él és mellette keres partnert.
Nekem is volt több kapcsolatom, ami csak szexkapcsolat volt, de nem volt ez megbeszélve, ismerkedtünk és csak ennyi volt benne. Egyedülállóként én nem szexkapcsolatot kerestem, ismerkedtem, lefeküdtem azzal aki tetszett, aztán ha nem fejlődött a kapcsolat, mentem tovább.
Egyébként nem elítélendő, de pl. én, ha ilyen lánnyal találkoznék, akkor ki is zárnám vele a komoly kapcsolat lehetőségét. Egyszer lefeküdnék vele, aztán ennyi.
18/26 Lazy Lover válasza:
16 minden nõ ezt hazudja... 😂 utàna ùgyan ùgy fèlre kefèlget
19/26 A kérdező kommentje:
Nem kell általánosítani!
Szerinted akkor mi a megoldás?
2019. aug. 25. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!