Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted bele vágják, vagy csalódás lesz? Lányok!
Figyelt kérdés
Nem voltam még csajjal, gatlasos is vagyok, és nehezen ismerkedek, kezdek beszelgetni lányokkal. Prostihoz elmenni nem lenne ciki? Sose voltam még nővel, de már nagyon vágyom rá.2019. aug. 25. 08:41
1/9 anonim válasza:
És attol hogy elmész prostihoz mi valtozik? Ugyanugy gatlasos leszel es nem fogsz tudni ismerkedni. Inkább a fejedbe tegyél rendet!
2/9 anonim válasza:
Prostohoz elmenni nem csak ciki, hanem igénytelenség is. Gondolj csak bele, előtted hány túrós farkú vén papa dugta meg a csajt. De ha nincs benned ennyi igényesség sem, hát hajrá.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Lol. Inkább fizess nekem, megtanítalak ismerkedni, meg beszélgetni. :DD
5/9 anonim válasza:
Viccen kívül, egyébként attól, hogy elmész egy prostihoz, annyi fog történni, hogy elveszted a szüzességed. A problémák amik miatt ehhez folyamodnál, ettől függetlenül nem fognak megszűnni. Inkább tényleg azon kéne dolgoznod, hogy ezeket megoldd. Mitől vagy gátlásos? Elutasít? És akkor? Van még 100 másik.
23/L
6/9 anonim válasza:
Kérj meg egy nálad idősebb lányt, hogy segítsen.
7/9 anonim válasza:
Szabad tudni hány éves vagy egyébként ?
8/9 anonim válasza:
Én egy lánnyal voltam csak, nekem is hiányzik de nem hiszem hogy szexkapcsolat jó lenne.. Lehet megbánod úgy vállald el.. Én is kivánom, de azt hiszem megbánnám, bár a nem elfogadó lányok miatt lehet nekem is ez lesz az utolsó esélyem testi kapcsolatra, ölelni sincs kit.. Ez van
18f
9/9 anonim válasza:
Sztem inkább pszichológusra koltsd azt a lóvét.
Ő legalább tényleg segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!