Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek prostihoz, az feloldja a gátlásaimat a lanyokkal szemben? 33 F
egyedul elek,nagyon vagyok parkapcsolatra, es a lelkem is faj a maganytol. Felenk vagyok a nokkel.
felek, hogy egyedul halok meg, kezdek megorulni, erzem
Tapasztalatból mondom, nem attól fog megjönni az önbizalom, hogy prostihoz mész. Én 24 évesen mentem, de nem ez segített.
Egy próbát azért megér. De ha nem segített (érdemben), akkor ne halogasd a dolgot, és kezdj el pszichoterápiára járni!
Privátot írhatsz.
Nem hinnem...egy prosti leapol és kész.
Nekem legalább 1 hónap , de inkább 2 kell hogy egy lányt annyira tudjak ism hogy agyba bujak vele.
Volt futó kalandom 3 nepon már szexeltunk és ő csinált mindent. F.
Szerintem menj el randizni , ismerd meg, legyel vele 2-3 hónapot és döntsd el ⚖️ Kell v nem, ennyi.
inkább gyere ki a szobából az Internet mögül. (bár szerintem kicsit elkéstél vele, már feleséged meg gyereked kéne legyen, nem az első alkalmat hajkurászni)
a probléma:
a korodhoz illők vagy már bőven tapasztaltak, foglaltak, elváltak, anyák, vagy annyira rondák, hogy ők se láttak még pasit közelről.
akik fiatalabbak, azokkal meg semmi esélyed nem lesz, mert úgyis adódik a kérdés, hogy mit akarsz kislányoktól, miért nem a saját korosztályodban keresgélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!