Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmegyek prostihoz, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek prostihoz, az feloldja a gátlásaimat a lanyokkal szemben? 33 F

Figyelt kérdés

egyedul elek,nagyon vagyok parkapcsolatra, es a lelkem is faj a maganytol. Felenk vagyok a nokkel.

felek, hogy egyedul halok meg, kezdek megorulni, erzem

2019. aug. 25. 05:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem old meg semmit, csak még mélyebbre döngöl a posványban. Neked nem prostira van szükséged, hanem magadra. Kezedbe venni végre a sorsodat, és TENNI valamit. Eltervezni, megcsinálni. Érezni, hogy KÉPES vagy rá. Hogy bízhatsz magadban. Ez növeli az önbizalmat minden téren.
2019. aug. 26. 19:08
 12/16 anonymousreview60 ***** válasza:
55%

Tapasztalatból mondom, nem attól fog megjönni az önbizalom, hogy prostihoz mész. Én 24 évesen mentem, de nem ez segített.

Egy próbát azért megér. De ha nem segített (érdemben), akkor ne halogasd a dolgot, és kezdj el pszichoterápiára járni!

Privátot írhatsz.

2019. aug. 31. 06:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem hinnem...egy prosti leapol és kész.

Nekem legalább 1 hónap , de inkább 2 kell hogy egy lányt annyira tudjak ism hogy agyba bujak vele.

Volt futó kalandom 3 nepon már szexeltunk és ő csinált mindent. F.

Szerintem menj el randizni , ismerd meg, legyel vele 2-3 hónapot és döntsd el ⚖️ Kell v nem, ennyi.

2019. okt. 8. 17:27
 14/16 orton ***** válasza:
Kezdj vmit az eleteddel. Eld ugy h buszke vagy es elvezed minden napod. Torodj magaddal, kulsoddel, testeddel, hozzad kozel allokkal. Ettol lesz onbizalmad. Csaj meg rad tapad ut kozben ugy is.
2019. okt. 8. 18:02
 15/16 anonim ***** válasza:

inkább gyere ki a szobából az Internet mögül. (bár szerintem kicsit elkéstél vele, már feleséged meg gyereked kéne legyen, nem az első alkalmat hajkurászni)

a probléma:

a korodhoz illők vagy már bőven tapasztaltak, foglaltak, elváltak, anyák, vagy annyira rondák, hogy ők se láttak még pasit közelről.

akik fiatalabbak, azokkal meg semmi esélyed nem lesz, mert úgyis adódik a kérdés, hogy mit akarsz kislányoktól, miért nem a saját korosztályodban keresgélsz

2019. dec. 2. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
ja és pluszba, ezen az sem fog változtatni, ha 25 prostioz mész el sorban.
2019. dec. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!