Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Új kapcsolatnál mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatnál mennyire foglalkoztok azzal hogy amikor a barátod leveszi először a gatyáját mekkora van neki?

Figyelt kérdés

Abban reménykedtek hogy minél nagyobb legyen?

Nekem most van először barátnőm, és csoda szép lány 10/10 es, versenyszerűen sportol.

A péniszem kb 15cm.

Én csak azt tudom "felmutatni" hogy 190 cm magas vagyok.

2019. aug. 24. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan megnezem, de nem a méret a mervadó, csak természetes, hogy szemügyre veszem. Jól használja, az a fontos. Barátot választottam magamnak, nem lovat.
2019. aug. 24. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon magas vagyok lány létemre (181 cm) a mellem mégis iszonyat kicsi, még az As melltartók is nagyok néha. De emellett jó alakom van, csak a mell rész elég szembetűnő... Szóval én ilyen miatt nem néznék le senkit és nem zavarna, én sem vagyok tökéletes. Ebben az esetben meg bizonyos értelemben egycipőben is járnék a sráccal.
2019. aug. 24. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
#2 vagyok. Egyébként a 15cm nem kevés, hanem pont jó, szóval ne érezd azt az előző válaszom miatt hogy kicsi. Nyugi, nem az.
2019. aug. 24. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem tok jo a mereted ne feszulj emiatt. Es nyilvan megnezem mikor levetkozik de ez termeszetes az lenne a baj ha nem tevedne oda a tekintetem:D
2019. aug. 24. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Én nem foglalkozom a pasi méretével.

Ha kapcsolatot szeretnék akkor jobban érdekel h a pasi humoros e, inteliens, jókat lehesen vele beszélgetni stb.

A 15 cm péniszed átlagos méretű, szval nem kell emiatt aggódnod.

Nem ezek miatt marad veled a barátnőd.

L

2019. aug. 24. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Kicsit gondolkozz el azon, hogy mik a valódi értékek. Ez a 10/? kategorizálgatás nagyon éretlen gondolkodásra vall, ahogyan a kérdésed is. Minden féle rossgindulat nélkül azt tanácsolnám neked, hogy inkább ezeken gondolkozz el, ne a péniszméreted miatt aggódj. Én is versenysportoló vagyok, és nem is tartom magam csúnyának. Egy srácot se dobtam még ki 15 cm (sőt, annál kisebb méret) miatt, viszont éretlenség miatt már igen, szóval inkább a belső értékeidet és a világlátásod, hozzáállásod próbáld meg fejleszteni, ne ilyeneken aggódj!
2019. aug. 24. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Az nagyon kevés. Én csak 182cm magas vagyok de még ahhoz is nevetségesen apró. Nem hogy egy magas fickóhoz.
2019. aug. 24. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

A 15 cm átlagméret. Egyébként sem a mérete számít, hanem az hogyan használják!

Ha a eljutsz oda, hogy a nadrágot le kelljen venned a partnered már fog annyira kívánni, hogy nem lesz csalódott, hanem azt várja hogy "egymásnak essetek" nem pedig egy 25 cm-s méretet. Egészségetekre és használjatok óvszert!

2019. aug. 25. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Abban remenykedek hogy ne legyen tul nagy neki.

A 15cm tokeletes méret.

2019. aug. 25. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!