Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan hölgyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan hölgyek, akik kifejezetten szexmániásnak tartják magukat?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánul ez meg, hányszor szexeltek egy nap? Kort is írjatok.

2019. aug. 24. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Napi 3x kívánom a szexet. Amikor volt partnerem a napi 2 szex is megvolt.

Nem kérek privátot köszi :) 22/N

2019. aug. 24. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos keveset tudunk talizni a párommal, de a nap 90%-ban a szex körül forognak a gondolataim. Naponta 3-5x masztizok, és persze ha többet vagyunk együtt a barátommal, végig szexeljük a napot.
2019. aug. 24. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen. Napi 2-3x kívánom. Nem mindig van meg ez a mennyiség, néha sok barátomnak. Ezért sajnos, mert amúgy meg ha nincs meg frusztrált leszek.

És negatív hatásai is vannak ezáltal.

Nem kerek ajánlkozó üzeneteket, nem ismerkedek itt és mint írtam foglalt is vagyok. 21l

2019. aug. 24. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem is olyan durva.
2019. aug. 24. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Sok ilyen lány van ez fix, utolsó persze hogy nem durva :D Nem értem az ilyen kérdéseket, csak szexre megy ki az egész :D Van aki kivánja van aki nem, bár igaz hogy nekem is plusz lenne ha a lány kivánna, de nekem első sorba szeretet kell, aztán mehetne a többi, de hát sajna csak a szexkapcsolatok körül forog a világ meg ilyesmi...

18f

2019. aug. 24. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 te aztan minden ilyen kérdés alatt ott vagy, hogy oszd az észt és kiselőadást tarts a r ibanc0krol meg a szexkapcsolatokrol:’S
2019. aug. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!