Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni akarok de nincs kivel?
Szűz vagyok de nagyon szexelnék már, de egy egyalkalmasba félek belemenni és nekem nagyon fontosak a kölcsönös érzések, attól élvezném igazán és az a része vonz a legjobban. Na de nincs párom és vele se csinálnám rögtön, most egy srác aki fűzöget és nekem is tetszik de nem akarom belevetni magam semmibe.
Szerintem olyan 4-5 hónap még mire szexre kerül a sor, addig mivel elégítsem ki magam? Milyen jó játékok vannak hozzá, unom az ujjaimat.
18/L
Pasi írta ki. Kamukérdés.
Amúgy is kap kb 3556 privátot...
Ezzel én is így vagyok, muszáj leszel ennél maradni, azért ujjakkal vigyázz el ne vedd magadnak, legyen az igazi :) teljesen igy vagyok vele ahogy beszélsz, pont ezért lehet, sőt esélyes én nem várnék hónapokat.. Ha megismerem megbizok benne... De hát sajna nekem sincs senki, muszáj vagyunk ennél maradni, ha nem akarunk mocskos szexkalcsolatos barmok lenni!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!