Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire izgató az a póz amikor a zuhany alatt álltok a pasi pedig térdel és nyal titeket?

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 17:11
1 2
 11/13 anonymousreview60 ***** válasza:

Csinàltam szerencsére. #1 nő, csak azt az oldalát ismeri a dolognak, ezért beszél hülyeséget. #5 és #7 kristálytisztán látja a dolgot.

39FHET

2019. aug. 28. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Az első hozzászóláson hangosan felnevettem 😂

Amúgy nekem is kényelmetlen lenne ,nem tudnám állva annyira elengedni magam ,főleg hogy nekem is remeg össze vissza a lábam olyankor ha már nagyon jó ..elmenni tuti nem tudnék állva ,szóval ..nem ,bár voltam már hasonló helyzetben zuhany alatt .

2019. aug. 28. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Mi már próbáltuk. Rossz volt :D olyan értelemben hogy először is majdnem hanyatt vágódtam mert megcsúsztam. Másodszor valóban terpeszben állni, csúszós felületen, remegő lábbal nem a legjobb párosítás :D nem lehet élvezni normálisan.

De igazából nem csúszós felületen sem kényelmes nekem.

Sokkal jobban szeretek az arcába ülni barátomnak :D vagy 69 vagy igazából akármi más jobb ennél :D

2019. aug. 28. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!