Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok nem élvezik a szexet, nem tudnak orgazmust elérni, csak van bennük egy megfelelési kényszer?
Ezt a nagy baromsagot hol hallottad?
Élvezem es igenylem a szexet. Képes vagyok elevezni is.
Nyilván ha rossz a szex akkor nem élvezzük.
A lanyok is elvezik a szexet, sot kepzeld el.. orgazmusok is van
Bar igaz nem mindenki kepes huvelyi orgazmusra, de csiklo orgazmusra azert mar igen
Kérdezd meg azt a nőt, akit kedd éjjel hajtottam csapágyasra!
Mindent összespriccelt a szobában, és a végén már csak önkéntelen remegések közt az agy közepén annyit bírt kinyögni, hogy ha hozzáérek most bárhol, akkor megöl...
4-ig számolta az orgazmusokat, utána elveszítette a fonalat.
31/F
Milyen “minden “ nő? :)
És a férfiak ált.hencegni szoktak. Dehogy írja le,hogy egy rakás sz@r r vagyok az ágyban ....
De azért mindig vannak ügyeskezűek és egyebek :)
Kérdező, a Gyakori szexualitás kategóriája tele van hazudós kisfiúkkal. Ne higyj el mindent.
A nők élvezik a (jó) szexet, talán jobban is, mint bármelyik fiú. Ugyanakkor a megfelelési kényszer létezik, csak nem szexuális, hanem lelki egészségi kategória. Szerencsés esetben kinövik, elhagyják, és megtalálják azt a partnert, akivel nem kell mímelni.
A nők élvezik a szexet és van orgazmusuk, még ha nem is mindenkinek hüvelyi úton.
Azért látsz itt ilyen sok hasonló kérdést, mert ugyebár eleve az tesz fel ilyen típusú kérdést, aki ilyen jellegű problémára keres megoldást. S remélhetőleg talál is, a többségüknél egyáltalán nem olyan súlyos a gond, mint amilyenek elsőre hiszik.
Azt a másik x százezer nő kérdését nem látod, mivel nincs ilyen gondjuk így nem is tesznek fel róla kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!