Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, lehet vonzo egy ilyen lany?
Tyukmellkassal szenvedek (kifele allo szegycsont), vekony vagyok es a cicim is kicsi - regen szerettem volna szilikont, de mar rajottem, hogy a kis melleimet meg szeretni is tudnam...
Viszont a csontom jobban kiall, mint a cicim, plusz emiatt "csalen allnak" es nem valami szep az osszkep.
Sajnos nem fognak mar megmuteni, mert 22 eves vagyok es az volt a valasz (19evesen!), hogy "ez mar igy marad egesz eletemre".
Az en tapasztalatom az, hogy meg olyan se tudja ezt elfogadni, aki allitolag szeretett. Kivancsi lennek objektiv velemenyekre.
(Az exeim szidasat hagyjuk, meg tudom erteni oket is, nem haragszom rajuk.)
Koszonom szepen a valaszokat!
Nem kamu.
Privat uzisek:
Nincs kep. A cicim meretet mar elfogadtam! Ha nem lenne tyukmellkasom normalisan allna. Szval maga a tyukmellkas a problema, ami engem zavar. A kerdes az, hogy ettol meg lehetek vonzo?
Amugy tenyleg a tolcser mellkast megmutik, ne hagyjatok magatokat (ha ti is akarjatok persze)!
Esku nem magamban beszelgetek :D
Nade, NEM a cicim a problemam!! Soha eletemben nem r1banckodtam, soha nem volt rajtam kivagott felso sem, meg strandon is huzok egy haspolot pluszban, hogy ne latszodjon, a dolog. Bevallom emiatt egy kicsit nagyobb melltartot hordok, mint kene, de igy legalabb ruhaban normalisnak tunok... Persze a "jovendobelit" mindig beavatom, hogy csalok es hogy miert kell, hogy csaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!