Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, lehet vonzo egy ilyen lany?
Tyukmellkassal szenvedek (kifele allo szegycsont), vekony vagyok es a cicim is kicsi - regen szerettem volna szilikont, de mar rajottem, hogy a kis melleimet meg szeretni is tudnam...
Viszont a csontom jobban kiall, mint a cicim, plusz emiatt "csalen allnak" es nem valami szep az osszkep.
Sajnos nem fognak mar megmuteni, mert 22 eves vagyok es az volt a valasz (19evesen!), hogy "ez mar igy marad egesz eletemre".
Az en tapasztalatom az, hogy meg olyan se tudja ezt elfogadni, aki allitolag szeretett. Kivancsi lennek objektiv velemenyekre.
(Az exeim szidasat hagyjuk, meg tudom erteni oket is, nem haragszom rajuk.)
Koszonom szepen a valaszokat!
Miért ne lehetne? Ne keseredj el! És ne legyél olyan mint a lúzer srácok, akiknek csak a külső a lényeg! Nekem nem a külső a lényeg. Igaz hogy e miatt le is néznek, de én nem mennék bele szexkapcsolatba fiu létemre.
És ha szidnak téged rázd le őket, jobbat érdemelsz. Ne a melleddel foglalkozz már ember, hanem add magadat a trendet meg a külsőt szard le, nem azért fog megszeretni egy normális fiu mert éppen nagy lenne a melled.. Az nem igazi kapcsolat
Őszintén szólva nem igazán tudom elképzelni, hogy milyen lehet, lőhetnél egy melltartós képet, de ha nem is ez lenne benned a kedvenc részem, attól még tarthatnálak vonzónak.
24/F
Privat uzeneteket hanyagoljuk legyszi, nem fogok privatban visszairni.
Itt van ra a valasz:
Mellmeretet sajnos nem tudok pontosat, mivel a csontnak hala minden elall, kiszamolni meg igy nem lehet. Szerintem A lehetek, de nem tudom.
Őszintén szólva: ezt nem tudom elképzelni...
Így csak látva tudnék véleményt formálni.
1-es hagyjuk, nem erted.
Tobbiek, a tyukmellkas igy nez ki:
Noi verzioban nagyon ritka, de onmagaban ez a betegseg (?) is az, igy nem nagyon talaltam kepet. Sajatot nem szeretnek feltenni, remelem megertitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!