Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek erről mi a véleményetek?
Tényleg elegge erdekes megnyilvánulás.
En se kezdem ocsarolni hogy neki a nagyobb méret a jo. Ugyanúgy ahogy a pasiknak különböző méretű a farkuk ugy nekunk se egyforma a huvelyunk hossza.
Osztom a véleményed .
Persze hogy számít a méret .
15 alatti csak úgy marad meg ha nem igazan vagyok nedves mert amúgy meg kicsúszík a legkisebb 14 volt. Kb mintha szárazon dugtam volna fel egy tampont.
A 20-as nekem már sok azért nem kel a méhszájamba tólni..
Szóval a kettő között az ideális úgy 15-18cm ig..
De hogy együtt legyek valakivel csak azért h legyen valakim az gáz. Inkább maradnék szingli de akkor élvezem is a szexet .
Ezt, hogy nem számít a méret, kisfarkú férfiak mantrázzák, magukat nőnek kiadva.
Valóban nevetséges, amikor a "nők nevében" nyilatkozza valaki, hogy márpedig elég a 8 centi, mert annyira van a G pont meg a többi.
Azért ez nagyon nem így van, ettől még nem lesz elég a 8 centi.
Nálam is 16 fölött kezdődik az ideális, de ne legyen nagyobb 20 centinél.
Én fiú vagyok.
Megmondom őszintén mikor a kezemben fogom, nem tűnik nagynak, sőt sokáig én is bizonytalan voltam és szerettem volna, hogy nagyobb legyen. Akkor jöttem rá, amikor az óvszer méreteket nézegettem, hogy hoppá, lehet 64-es óvszert kell húzzak. De nekem nem tűnik nagynak. Ebből kifolyólag gondolom úgy, hogy a néhány lányoknak miért nem igazán tetszik a kisebb, vagy éppen nem igazán élvezik. Ha valaki bírja a nagyot, akkor nyilván jobb érzés neki és olyat szeretne majd mindig.
Méretem 17-18cm között változik hosszra és 4,7-5cm vastagság (14-14,5cm kerület).
(Szoktam írni itt GYK-n mikor valaki kérdezi tehát előfordulhat máshol is, hogy leírtam, nem mindenkinek ez a mérete...)
24/f
Osztom a velemenyet annyiban h a meret szamit. De nem altalanossagban hanem egyenileg.
Neki a hosszabb a jo masnak siman eleg a 13cm is.
Szoval a meret csak a kompatibilitas miatt szamit. Mas esetben nem.
Nem értem ezt az állandó méret problémát. Van akinek a nagy a jobb, van akinek a kicsi, van akinek a vastag a jobb, van akinek a vékony. Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni.
Meg mindig csak a pasik mérete jön szóba, pedig a hüvely méret is számít, ráadásul azon még változtatni is lehet egy kis tornával, nem mint a pénisz méretén.
Nőknél is van optimális méret, ami picivel jobb a többinél, pasiknál is van ilyen nyilván, minél szűkebb annál jobb (persze csak annyira hogy azért beférjen).
A pasik se hagynak ott valakit azért, mert uh én most jobban örülnék egy picit szűkebb csajnak, ahogy normális nők se hagynak ott valakit azért, mert ők most örülnének egy 2 centivel nagyobb faroknak.
De ha valaki picit méret érzékenyebb, hát istenem hajrá, ember van bőven, mehet a következőhöz, nem kell ezt felfújni.
Mellesleg a kicsúszik dolog hülyeség, össze kell szokni. Egy 20 centis után lehet hogy a csaj nagyobbakat mozdul rá aztán persze kicsúszik, meg lehet hogy a pasi is bénán használja.
A nem érzem dolog meg vastagság (vékonyság) miatt van, erre van az intim torna vagy a partner csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!