Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a metélt farkakról?
Figyelt kérdés
Jobb vagy rosszabb, mint a természetes?2019. aug. 21. 18:13
1/13 anonim válasza:
annyiban jobb hogy a párom körülmetélés óta sokkal tovább bírja az ágyban, de számomra mindegy hogy metélt vagy nem
3/13 anonim válasza:
Nem igazán láttam még metélt farkat, de most neten utána nézve azt kell mondanom, hogy semmivel se kevesebb, vagy több mint a nem metélt. :D
6/13 anonim válasza:
Előbe nem lattam meg csak képen. Semmi problémám nem lenne vele
7/13 anonim válasza:
Ha körül szeretné metéltetni magát akkor tedd, egészségügyi kockázata nincs, de ne azért tedd mert azt gondolod, hogy az jobban tetszene a nőknek, mert nem ez érdekli őket.
Metélt vs. nem metélt, nem ez számít, hanem hogy ama farok melyik férfihez tartozik.
8/13 anonim válasza:
Lepontozhattok de nekem nem tetszik. Tudom altalaban nem tehet rola senki hogy korul van metelve ( vagy vallasi okokbol kiskoraban vegzik el vagy felnottkent egeszsegugyi okokbol, egyik ellen se nagyon tud semmit tenni) de szamomra kevesbe tetszik. Persze ha a paromnak akit nagyon szeretek mondjuk meg kene csinaltatni nem hagynam el vagy hasonlok de ha csak mint farkat nezem nekemjobban tetszik a boros. Jobb verni is
10/13 anonim válasza:
Persze, senkinek nem számit semmi, csak nehogy valakinek megbántsuk a finom kis lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!